The Voice: Σήμερα το 6ο επεισόδιο! Πώς έχουν διαμορφωθεί οι ομάδες μέχρι στιγμής;

12:46 22/3/2015 - Πηγή: TVNea

Μετά το τελευταίο 5ο συναρπαστικό επεισόδιο, έρχεται το βράδυ το ολοκαίνουργιο 6ο με νέες φωνές και νέες περιπέτειες! Τί είν' αυτό που κάνει τους 4 προπονητές να γυρίσουν την καρέκλα; Όπως παραδέχτηκε η Μελίνα Ασλανίδου στο τελευταίο επεισόδιο, όταν άκουσε ένα παλιό λαϊκό τραγούδι, ''Ίσως σ' αυτά τα παλιά λαϊκά τραγούδια θέλω ν' ακούσω την ''πεπατημένη'' και μέσα σ' αυτήν να γίνει μία διαφοροποίηση!'', ενώ μετά από λίγο πέταξε και την ατάκα που έκανε το κοινό να λυθεί στα γέλια ''Τους έχω πετύχει στο αεροδρόμιο'', εννοώντας την ομάδα του Ηλυσιακού, προπονητής της οποίας συμμετέχει στο παιχνίδι!
Ενώ
ο Αντώνης Ρέμος μας χάρισε ένα απόσταγμα από τη φιλοσοφία της ζωής, κάτι που έχει δει επανειλημμένα να συμβαίνει ''Πολλές φορές νομίζουμε ότι εμείς είμαστε αυτοί που θα ορίσουμε την τύχη μας. Θα πάω εκεί, εκεί είναι η ευκαιρία μου. Δεν επιλέγεις εσύ την ευκαιρία, αυτή σε επιλέγει. Θα καταλάβεις κάποια στιγμή ότι η ευκαιρία αυτή δεν ήτανε το Voice, η ευκαιρία είναι κάπου κρυμμένη. Θα σε ανακαλύψει και θα σε βρει''. Για αυτή του την ρήση πήρε το πείραγμα από τη Δέσποινα Βανδή ''Τουλάχιστον Sigmund'', η οποία μάλιστα σηκώθηκε από τη θέση της για να πάρει αυτόγραφο από τον Αντώνη Ρέμο!
Από την άλλη ο Μιχάλης Κουϊνέλλης Stavento είπε σε παίκτη ένα από τα πιο ωραία αστεία του επεισοδίου, με τον γνωστό του χαρακτηριστικό τρόπο ''Έλα να μπλέξουμε τα μούσια μας και τα μαλλιά μας!'', ενώ σε άλλον παίκτη ''Θέλω να σε ρωτήσω αν στο δίλημμά σου υπάρχει κάποιος δρόμος χωρίς μαλλιά!''

Οι ομάδες ως τώρα έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα