The Voice 2: Σήμερα το 5ο επεισόδιο!

12:51 15/3/2015 - Πηγή: TVNea

Μετά το 4ο επεισόδιο του The Voice, όπου είδαμε παιδιά από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, μία 16χρονη μποξέρ, τη Νεφέλη, ακούσαμε ένα υπέροχο ρώσικο τραγούδι, μία παίκτρια από τη Μονεμβασιά, ένα ''νεραϊδάκι'', όπως την αποκάλεσε η Μελίνα Ασλανίδου, μία κοπέλα που τραγούδησε ροκ, αλλά επέλεξε Μελίνα Ασλανίδου, έναν παίκτη που τους ξεσήκωσε όλους και τους έκανε να χορεύουν Tutti frutti, αλλά και
δύο παίκτες που έχουν σχέση με το The Voice 1. Τον δάσκαλο της Αρετής Κοσμίδου στα Battles και τον αδερφό του Χάρη Μωσαΐδη από το Κιλκίς. Αυτό, μαζί με το γεγονός ότι αρκετά παιδιά που συμμετείχαν στο πρώτο Voice, αλλά κόπηκαν, ήρθαν ξανά στο δεύτερο σημαίνει ότι έχουν την καλύτερη εντύπωση για το σόου, στο οποίο για πρώτη φορά είδαμε ευγένεια και σεβασμό από τους κριτές προς τους διαγωνιζόμενους! Κάτι που παραδέχτηκε και ένας παίκτης από την Αμάρυνθο Ευβοίας, ο οποίος δεν προκρίθηκε: Είναι ένα σόου που είναι ''ταβάνι''.

Ακόμη είδαμε εξαιρετικές φωνές να κόβονται, οι οποίες όμως δεν είχαν σταθερότητα ή συναίσθημα ή τεχνική, ή απλά το άγχος τους προκάλεσε μια κακή εμφάνιση εκείνο το 1,5 λεπτό πάνω στη σκηνή.

Φαίνεται πως φέτος οι κριτές ψάχνουν το κάτι διαφορετικό, το κάτι παραπάνω για να πατήσουν το κουμπί της πρόκρισης. Και σίγουρα όχι μόνο τη φωνή. Σήμερα λοιπόν έρχεται το 5ο επεισόδιο του The Voice με καινούργιες φωνές και απολαυστικές ατάκες!

Μία από αυτές ήταν στο 4ο επεισόδιο αυτή του Μιχάλη Κουϊνέλλη
''Αδερφέ δε θα πω τίποτα, απλά ήθελα να ξέρεις ότι είμαι εδώ!''

Και του Αντώνη Ρέμου προς τον Μιχάλη
''Αρχίζεις και δε φαίνεσαι σιγά σιγά. Αρχίζεις και ξεθωριάζεις…''

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα