Tα νέα της αμερικανικής tv

17:01 16/8/2011 - Πηγή: TVNea
O Στρος Καν εμπνέει την tv. Το εκπληκτικό trailer της νέας σειράς του Σπιλμπεργκ.Η Τζένιφερ Ανιστον σε σαπουνόπερα με...400 δολλάρια μισθό?Επιστρέφει το 'Sex & the city'?Η 1η audition του Gossip Girl!
 Κλείσατε το pc στην παραλία?Είμαστε εδώ για να σας...φρεσκάρουμε τα πιο hot νέα της αμερικανικής tv,που δεν πάει ποτέ διακοπές!
-Η διάσημη σειρά 'Law & Order'-που σαρώνει
παγκοσμίως-θα προβάλλει στις 21 Σεπτεμβρίου ένα επεισόδιο εμπνευσμένο από την ιστορία του Ντομινίκ Στρος Καν που συγκλόνισε τα media!Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο,καθώς οι δημιουργοί εμπνέονται από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων,προκαλώντας αίσθηση και...αντιδράσεις.Στο συγκεκριμένο επεισόδιο 'ήρωας' θα είναι ένας παντοδύναμος Ιταλός πολιτικός.
-5 ημέρες αργότερα(26/09),το FOX ρίχνει στη μάχη ένα απο τα πλέον πολυαναμενόμενα σήριαλ της σεζόν,την υπερπαραγωγή 'Τerra Nova',παραγωγής του 'Μίδα' Στίβεν Σπίλμπεργκ. Πρόκειται για μια σειρά επιστημονικής φαντασίας,που τοποθετεί τους πρωταγωνιστές της στο... 2149!Η ανθρωπότητα απειλείται,και μια ομάδα γυρνάει 88 εκ.χρόνια πίσω,στην προιστορική εποχή για να χτίσει ένα καλύτερο κόσμο.Ωστόσο,οι κίνδυνοι είναι απρόβλεπτοι.Δείτε ΕΔΩ το εκπληκτικό trailer,θα διαπιστώσετε γιατί ο 'πιλότος' της σειράς κόστισε 20 εκ δολλάρια!!

-Ζόρικα τα πράγματα για τον πατέρα της Τζένιφερ Ανιστον,καθώς πρωταγωνιστεί σε μια soap opera με..πολικές τηλεθεάσεις.
Ωστόσο,'χέρι βοηθείας' αναμένεται να δώσει η διάσημη-και πολύ εμπορική-κορούλα του,η οποία θα εμφανιστεί ως guest με πολύ μικρό μισθό!Μπράβο για την ανατροφή της!
-Επιστρέφει η 'Κάρι Μπράτσο'?Αυτή είναι η επιθυμία της,
σύμφωνα με την 'Daily Mail'.H star της σειράς νιώθει 'ενοχές' για την εισπρακτική αποτυχία της 2ης ταινίας και είναι υπέρμαχος της επιστροφής της ιστορίας στις....ρίζες της,την tv.Ισως έτσι πάρει την ανιούσα η 'λιμνάζουσα' καριέρα της...
-Για το τέλος,σας αφήνουμε με ένα ενδιαφέρον video.Πρόκειται για την audition της Blake Lively για το ρόλο της 'Σερίνα',στο σήριαλ 'Gossip Girl'!Με ένα 'κλικ' παρακάτω δείτε τη μικρούλα Blake 5 χρόνια πριν:




Keywords
Τυχαία Θέματα