TVNEA Live:Ό,τι συμβαίνει στο 7o live του Dwts4(#dwts4)!

21:03 8/12/2013 - Πηγή: TVNea

12:52 Αυτό ήταν και σήμερα.Ελπίζουμε να σας κρατήσαμε όμορφη παρέα.Ραντεβού την επόμενη Κυριακή.Από τον tvmind πολλές ευχές για μία όμορφη νύχτα,ένα υπέροχο ξημέρωμα και μια τέλεια εβδομάδα.!!!
Μη χάσετε την εξαιρετική εκπομπή που ακολουθεί το Σε πρώτο Πλάνο!

12:48 Μετά από ένα σερί στη θέση της προτεινόμενης ήρθε η αποχώρηση!Έκπληξη το γεγονός ότι η Κατερίνα Στικούδη που δεν είχε και πολύ κακή βαθμολογία ήταν προτεινόμενη προς αποχώρηση.Μάλλον το μεγάλο κοινό στο twitter δεν τη στήριξε και τόσο.Τέλος ο Λάκης Γαβαλάς
μπορεί να ήταν τελευταίος με διαφορά,όμως τα καταφέρνει εξαιρετικά.

12:45 Το ζευγάρι που αποχωρεί από το Dwts είναι η Χρύσπα και ο Θοδωρής!

12:44 Προτεινόμενοι είναι η Κατερίνα Στικούδη(έκπληξη) και η Χρύσπα!

12:43 Στο show παραμένουν η Ευαγγελία Αραβανή,ο Ησαίας Ματιάμπα,ο Άλεξ Κάβδας και ο Λάκης Γαβαλάς!

12:40 Την επόμενη Κυριακή θα χορέψουν η Κλέλια Πανταζή,ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Μαίρη Συνατσάκη!

12:38 Επιστρέψαμε!Η πιο σημαντική στιγμή έφτασε!Σε λίγο τα ζευγάρια από 9 θα γίνουν 8!

12:25 Μόλις έκλεισαν οι γραμμές.Ό,τι ψηφίσατε ψηφίσατε!!

12:08 Τα ζευγάρια τελείωσαν.Στις πρώτες δύο θέσεις έχουμε τον Μιχάλη Μουρούτσο με τη Μαίρη Συνατσάκη,ενώ στις τελευταίες τη Χρύσπα και το Λάκη Γαβαλά!

12:06 Συγκέντρωσαν 27 βαθμούς.Μέτρια βαθμολογία...

12:05 Πολύ κέφι και ενέργεια για την Κατερίνα Στικούδη.Τεχνικά δεν εντυπωσίασαν!!!

11:58 Επιστρέψαμε και σειρά έχει η Κατερίνα Στικούδη.Επιτέλους και ένα ελληνικό τραγούδι,διότι κουραστήκαμε μόνο με τα ξένα!!!

11:48 Πάμε σε διαφημίσεις και ερχόμαστε με την Κατερίνα Στικούδη,για να ρίξει αυλαία το διαγωνιστικό μας μέρος!

11:47 Ρεκόρ βαθμολογίας!32 βαθμοί ή αλλιώς τέσσερα 8αρια.Μπράβο!!!

11:44 Πολύ γερή χορογραφία!Υπήρχε ρυθμός,κέφι,αλλά και ενέργεια.Μοναδικές και δυνατές στιγμές!!

11:37 Συνεχίζουμε με τον Μιχάλη Μουρούτσο και την Άννα Πολύζου!

11:36 Η βαθμολογία ήταν εντελώς frozen.20 βαθμοί ή αλλιώς πέντε 5αρια.Σήμερα ειδικά θέλει τεράστια στήριξη από τον κόσμο,διότι τα πράγματα είναι δύσκολα.

11:34 Χορογραφία χωρίς ούτε χαρά,αλλά ούτε με συγκίνηση.Μέτρια κίνηση και σε πολλά σημεία δεν υπήρχε συγχρονισμός.Θα μπορούσε να μας χτυπήσει το συναίσθημα....

11:26 Επιστρέψαμε και σειρά έχει ο Λάκης Γαβαλάς και η Αναστασία Δρακά!

11:15 Πάμε για ένα break και ερχόμαστε με τον Λάκη Γαβαλά και τον Μιχάλη Μουρούτσο!

11:13 Συγκέντρωσαν την καλύτερη βαθμολογία για σήμερα μέχρι στιγμής.30 βαθμούς.Δύο 8αρια απέσπασαν.Και πάλι μπράβο.

11:11 Απίστευτη χορογραφία!Με ένα θέμα επίκαιρο ασχολήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη.Πολύ συναίσθημα,γερή κίνηση,άριστη έκφραση και μια ατμόσφαιρα που μόνο σε καθηλώνει.Απίστευτο και όμως αληθινό...

11:01 Συνεχίζουμε δυναμικά με τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Γιούρι!Για να δούμε τι θα κάνουμε...

10:59 Απολαύσαμε τη Νάντια Μπουλέ σε ένα πολύ ωραίο κομμάτι(αν και δεν το είπε ζωντανά,αλλά Play back),αλλά και σε μία πολύ δυνατή χορογραφία.Τι στήριξη είναι αυτή του Ant1 για τη Νάντια Μπουλέ?

10:42 Πάμε σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα και ερχόμαστε με τη Μαίρη Συνατσάκη,αλλά και την εμφάνιση της Νάντιας Μπουλέ!

10:39 Η βαθμολογία των κριτών είναι 24 βαθμοί.Πολλές πιθανότητες για αποχώρηση!

10:37 Ξεκίνησε λάθος με ένα παραπάτημα και συνέχισε με το δώσιμο ένός λάθους χεριού.Παρόλο αυτα είναι βελτιωμένη αισθητά και η έκφραση της μας ξεπέρασε όλους!

10:29 Συνεχίζουμε με την Χρύσπα και το Θοδωρή(εκτάκτως)

10:28 Πως όμως τα πήγαν στη βαθμολογία?Αρκετά μέτρια.26 βαθμοί.Ισοβαθμία με την Κλέλια Πανταζή.

10:25 Μία πολύ ιδιαίτερη χορογραφία.Ελεύθερη κίνηση,χωρίς περιορισμούς και με απέραντη χαρά για αυτό που έκαναν.Εντοπίστηκαν λαθάκια,όσον αφορά την ισορροπία τους.Τέλος η Γκαλένα Βελίκοβα περίμενε μια χορογραφία υψηλότερου επιπέδου!

10:18 Προχωράμε δυνατά με τον Ησαία Ματιάμπα και τη Μαρία Αντιμισάρη!

10:17 Οι κριτές τους έδωσαν 28 βαθμούς.4 εφτάρια!!!

10:15 Τεχνικά και συναισθηματικά ήταν άψογοι.Πολύ αριστοκρατικό ζευγάρι και υπήρχε μια ελαφρότητα στα βήματα και στην κίνηση.Το τελευταίο έπεσε βέβαια στο δεύτερο μέρος της χορογραφίας!

10:04 Συνεχίζουμε με την Ευαγγελία Αραβανή και τον Βλαντιμίρ!

9:55 Συγκέντρωσαν 28 βαθμούς.Πολύ καλά!!

9:50 Πολύ γερή χορογραφία!Μετά από δύο κακές εβδομάδες το ζευγάρι επέστεψε στα ψηλά του επίπεδα.Υπήρχε συγχρονισμός,έκφραση,θεατρικότητα,ρυθμό και συναίσθημα.

9:43 Συνεχίζουμε με τον Άλεξ Κάβδα και την Κλώντια Άννα!Πρέπει να πάνε καλά,διότι αλλιώς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα...

9:41 Η βαθμολογία τους?Απογοητευτική για τα δεδομένα τους.26 βαθμούς ή αλλιώς δύο 6αρια ή δύο 7αρια!

9:39 Ξεκίνησε δυνατά το ζευγάρι,όμως στη συνέχεια ήταν αρκετά σφιγμένο.Αρνητική ήταν η Γκαλένα στο ότι έβαλαν μέσα στη χορογραφία ρυθμική γυμναστική.Εν κατακλείδι συμπεραίνουμε ότι δεν ύταν και πολύ δυνατή η βραδιά τους.

9:27 Ξεκινάμε σήμερα με την Κλέλια Πανταζή και τον Παύλο!

9:25 Κούκλα η Κατερίνα Στικούδη και η Ευαγγελία Αραβανή.Ιδιαίτερη η Μαίρη Συνατσάκη,ενώ η Κλέλια Πανταζή σήμερα έχει κάτι διαφορετικόοοοοο.

9:22 Σε αυτό το σημείο να πούμε πως αυτή την εβδομάδα ο Βαγγέλης Χολέβας δεν θα χορέψει μαζί με τη Χρύσπα,λόγω υποχρέωσεων στο εξωτερικό.Στη θέση του θα είναι ο Θοδωρής Παναγάκος που φέτος χόρευε με τη Γωγώ Μαστροκώστα!

9:19 Υποδεχτήκαμε την κριτική επιτροπή.Η Κάτια Δανδουλάκη είναι αρκετά όμορφη,όμως η Γκαλένα Βελίκοβα αδικείται με το μαλλί που της έκαναν!

9:17 μόλις άρχισε!Η Δούκισσα Νομικού μας καλωσόρισε με όλο ένα πράσινο φόρεμα και όλο το στήθος έξω(τα ίδια πο κάνει με το Θέμο-δεν είναι ανάγκη να μας δείχνει τι κατάφερε να κάνει ο πλαστικός της)

9:00 Σε λίγα λεπτά ξεκινά το 7o live του Dwts4.Έχουν μείνει πλέον στο παιχνίδι 9 ζευγάρια.Το παιχνίδι σιγά σιγά εξελίζεται σε αρένα μεγάλης μάχης,αφού φέτος(σε αντίθεση με πέρυσι) το ζευγάρι του τελικού δεν είναι φανερό.Η Συνατσάκη,η Αραβανή και η Στικούδη έχουν κάνει τη διαφορά.Λίγο πιο κάτω βρίσκεται ο Ματιάμπα με την Μπαταζή,ενώ κατακόρυφη πτώση έχει ο Μιχάλης Μουρούτσος και ο Άλεξ ΚάβδαςΤην έκπληξη έχει κάνει ο Λάκης Γαβαλάς που ενώ ήταν το ξεκάθαρο αουτσάιντερ έχει φτάσει ως εδώ και μάλιστα χωρίς να είναι καμία φορά προτεινόμενος.Καλεσμένη σήμερα η Νάντια Μπουλέ,η οποία θα ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι με τίτλο "Κλέψε με"

Το tvnea θα είναι εδώ και σήμερα για αναμετάδοση,σχόλια,παρασκήνιο,κριτική και φωτογραφικό υλικό.Καλή διασκέδαση σε όλους και μείνετε συντονισμένοι.
Keywords
Τυχαία Θέματα