ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ:Το DWTS δεν είχε να προσφέρει κάτι στη ΖΕΤΑ

20:30 8/12/2013 - Πηγή: TVNea
Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε για το περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» για τις προτάσεις που δέχτηκε από την τηλεόραση αυτή τη σεζόν, σχολίασε την αντικατάσταση της Ζέτας Μακρυπούλια από τη Δούκισσα Νομικού στο Dancing With The Stars,
ενώ αναφέρθηκε και στη σκληρή που έχει δεχτεί.

Σχετικά με τη φημολογούμενη πρόταση του Mega για τη θέση της συμπαρουσιάστριας του Πέτρου Κωστόπουλου στο «Πρωινό Mou», η γνωστή παρουσιάστρια και μουσικός εξήγησε: «Είναι ωραίο πράγμα να σου προτείνουν δουλειές, γιατί αυτό σημαίνει πως δεν έχεις εξαντληθεί, πως έχεις ακόμα να προσφέρεις, αλλά για να σου πω την αλήθεια, είμαι τόσο αφοσιωμένη σε αυτό που κάνω τώρα. […] Όσο για το πρωινό του Mega, υπήρξε μια βολιδοσκόπηση, αλλά στην πραγματικότητα συζήτηση δεν έγινε, αφού από την αρχή φρόντισα να κάνω σαφές ότι δεν με ενδιαφέρει η προοπτική της παρουσίασης».

Όσο για την αντικατάσταση της Ζέτας Μακρυπούλια από τη Δούκισσα Νομικού, η Ευγενία Μανωλίδου επεσήμανε: «Τη Ζέτα τη γνωρίζω ελάχιστα, όπως και τη Δούκισσα. Είναι και οι δυο πανέμορφες, λαμπερές και αξιόλογες. Παρόλα αυτά, τη Ζέτα τη μάθαμε ως ηθοποιό, ενώ τη Δούκισσα ως παρουσιάστρια – μετά τα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Είναι, δηλαδή, ξεκάθαρο ότι η Ζέτα ενδιαφέρεται περισσότερο για την υποκριτική από ό,τι για την τηλεόραση, ενώ η Δούκισσα βλέπει το μέλλον της στην τηλεόραση. Προσωπικά, θα απογοητευόμουν πολύ, έστω κι από το λίγο που ξέρω τη Ζέτα, αν επέλεγε για άλλη μια χρονιά το Dancing With The Stars και απέρριπτε τη συνεργασία με τον Σταμάτη Φασουλή. Το show δεν είχε να της προσφέρει τίποτα παραπάνω, ενώ ο Φασουλής την απογείωσε.Για μένα έκανε άριστη επιλογή. Η Δούκισσα είναι εξαιρετική, πιστεύω έχει δικό της στιλ. Πιο κοντά στη Ζέτα θεωρώ ότι είναι η Ευαγγελία Αραβανή στην οποία θα ήθελα πάρα πολύ να δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσει κάποιο εξίσου μεγάλο και λαμπερό πρόγραμμα».

Τέλος, για τη σκληρή κριτική που έχει δεχτεί τα τελευταία χρόνια, η Ευγενία Μανωλίδου δήλωσε: «Από το πουθενά ξαφνικά όλοι οι άνθρωποι στον Τύπο με έβριζαν! Υπήρχε εποχή που ένιωθα πως θα βγω στον δρόμο και θα με λιθοβολήσουν. Βέβαια, αυτό δεν έγινε ποτέ από τον κόσμο, από εκεί μόνο αγάπη έχω εισπράξει. Αλλά αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα όταν απλά και μόνο επειδή έκανα μια δουλειά που μου πρότειναν –γιατί εγώ δεν πήγα ποτέ στον ΑΝΤ1 να χτυπήσω την πόρτα και να πω “μήπως έχετε κάτι να μου δώσετε;”-, ξαφνικά με έβριζε το σύμπαν για το παραμικρό».
Keywords
Τυχαία Θέματα