TVNEA Live- Ό,τι συμβαίνει στο 2o επεισόδιο του ¨The Voice¨! #thevoicegr

21:01 22/2/2015 - Πηγή: TVNea
11:24 Αυτό ήταν για σήμερα!Το σημερινό επεισόδιο είχε πολύ ενδιαφέρουσες και εκπληκτικές φωνές.Από τον tvmind πολλά φιλιά και πολλές ευχές για μία όμορφη νύχτα,ένα υπέροχο ξημέρωμα και μία καταπληκτική εβδομάδα.Ραντεβού την επόμενη Κυριακή...

Σχόλιο twitter: Φωνές που τις ζηλεύεις

11:19 Γύρισε μόνο ο Αντώνης Ρέμος και είναι άδικο.Ήταν εκπληκτική και τραγουδούσε πολύ ώριμα...

11:15 Και τελειώνουν οι αποψινές εμφανίσεις με την Άννα Καπόνε Πάπας,η οποία θα ερμηνεύσει το ¨Kookoobabi¨ της Μαριέττας Φαφούτη.

11:11
Δυστυχώς δεν γύρισε κανείς και έτσι δεν περνά στην επόμενη φάση!

Σχόλιο twitter: Δεύτερη Βίσση σήμερα.σοκ για βανδη

11:10 Για πάμε να δούμε πως θα τα πάει και ο Αλέξης Δερμιτζάκης,ο οποίος ερμήνευσε το ¨Ακομα Μία¨ της Άννας Βίσση!

Σχόλιο twitter: Για αυτοδίδακτος μπράβο του!

11:04 Προσωπικά δεν με εντυπωσίασε,ωστόσο τον επέλεξε η Δέσποινα Βανδή.Κάτι θα ξέρει παραπάνω...

11:00 Επιστρέψαμε και πάμε να απολαύσουμε τον 23χρονο Μιχάλη Γεωργαδάκη,ο οποίος θα ερμηνεύσει το ¨Dear Darling¨!

Σχόλιο twitter: Μπράβο ρε παλικάρι Πόντιε!!! Πολλά μπράβο για το τραγούδι Κωνσταντίνε

10:47 Απίστευτο!Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και οι 4 coaches πάτησαν το κουμπί.Η φωνή του ήταν εξαίσια και το συναίσθημα που μετέδωσε ήταν πολύ δυνατό.Εκείνος επέλεξε τον Αντώνη Ρέμο...

10:43 Για πάμε τώρα σε κάτι εναλλακτικό.O 25χρονος Κώστας Απέργης ερμήνευσε το παραδοσιακό ποντιακό τραγούδι ¨Την πατρίδα μου έχασα¨!

Σχόλιο twitter: Αυτό το τραγούδι παίζει να μην το θυμάται ούτε η ίδια η Παπαρίζου ότι είναι δικό της

10:36 Δεν τα κατάφερε να κερδίζει τους 4 coaches και έτσι δεν περνάει στην επόμενη φάση.

10:34 Για να δούμε πως θα τα πάει η Έλενα Δομάζου με το τραγούδι ¨Δεν θέλω άλλο ήρωα¨ της Έλενας Παπαρίζου...

10:23 Διαφημίσεις...

10:22 Το διάλεξε μόνο ο Μιχάλης ο οποίος εντυπωσιάστηκε και με τη φωνή του και με το τραγούδι που επέλεξε.

10:20 Σειρά έχει ο Πέτρος Παναγούλης.Είναι 30 ετών,ο οποίος ερμήνευσε το ¨Η νύχτα μυρίζει γιασεμί¨ του Θέμη Αδαμαντίδη.

Σχόλιο twitter: Ντάξει αυτή ήταν φωνή

10:14 Και οι 4 τη θέλουν διακαώς!Εκείνη επέλεξε τη Δέσποινα,αφού έδωσε και τη μεγαλύτερη μάχη από όλους.

10:07 Επιστροφή με την Πατρίσια Αμπράχαμς,με ιδιαίτερη εμφάνιση.Είναι 41 χρονών και ερμηνεύει το ¨Crazy¨ του Cee lo Green!

9:56 Πάμε σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε σε λίγα λεπτά!

Σχόλιο twitter: Φέτος άφησαν απέξω όλα τα παιδια επωνύμων τύπου να δείξουμε και καλα αδιάβλητοι

9:53 Δυστυχώς δεν κατάφερε να περάσει.Ήταν αρκετά βαριά στον τρόπο που τραγούδησε.

9:49 Για πάμε να δούμε πως θα τα πάει η κόρη της Σοφίας Βόσσου,η Ερασμία Μάνου.Θα ερμηνεύσει το ¨Η αγάπη αργεί¨ της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

9:46 Την επέλεξαν όλοι εκτός από τον Αντώνη Ρέμο,ενώ εκείνη προτίνησε τη Μελίνα Ασλανίδου.Γερή ομάδα χτίζει η Μελίνα...

9:40 Επιστροφή!Και πάμε στην Έλενα Παπαναγιώτου,η οποία θα τραγουδήσει το ¨Μεθυσμένη Πολίτεια¨ της Άννας Βίσση.Σε αυτή την εμφάνιση και εμείς δεν θα βλέπουμε τη διαγωνιζόμενη.

Σχόλιο twitter: Ένα χεράκι ξύλο το θέλει η Ελένη!!! Καλό κουράγιο Μιχαλάκη

9:29 Και οι 4 κριτές γύρισαν και εκείνη επέλεξε το Μιχάλη.Αρκετά προσβλητική μου φάνηκε με τους κριτές και συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα του Αντώνη Ρέμου.

9:22 Για πάμε τώρα να απολαύσουμε την Ελένη Θεοδώρου,η οποία ερμηνεύει το ¨Lonely Boy¨!

Σχόλιο twitter: Της φιλοσοφικής;; Σερβιτόρα και τραγουδίστρια;; Σοκάρομαι..

9:20 Πέρα από την εμφάνιση του,έχει και ιδιαίτερη φωνή.Με κέρδισε πολύ αυτό το παιδί,όπως και όλους τους κριτές εκτός από τη Δέσποινα Βανδή.Εκείνος επέλεξε τη Μελίνα Ασλανίδου.

9:12 Σειρά έχει ο Αλέξανδρος Μπαρμπούτης,ο οποίος θα ερμηνεύσει το ¨Μέλισσες¨ της Φωτεινής Βελεσιώτου.Έχει μία ιδιαίτερη εμφάνιση και αυτό σίγουρα έχει ενδιαφέρον...

Σχόλιο twitter: Εξαιρετικός συνδυασμός Βολος και Πόντος; Χμμμμμ... Οκ

9:08 Και οι 4 coaches τη θέλουν,ωστόσο εκείνη αποφάσισε να επιλέξει τη Δέσποινα Βανδή!

9:03 Ξεκινάμε με την Ανδρομάχη Κοκτσίδη,η οποία ερμήνευσε το τραγούδι της Ελεονώρας Ζουγανέλη,η ¨Επιμονή σου¨Αξίζει να αναφερθεί ότι εργάζεται στο μαγαζί που εμφανίζονται η Νατάσσα Θεοδορίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους

9:01 To show μόλις άρχισε!

9:00 Σε λίγα λεπτά ξεκινά το δεύτερου επεισόδιο του μεγαλύτερο show της ελληνικής τηλεόρασης,το ¨The Voice¨,με παρουσιαστή το Γιώργο Λιάγκα.Όπως και πέρυσι τα πρώτα 8 επεισόδια θα είναι τα ¨blinds auditions¨,όπως και οι coaches θα είναι οι ίδιοι.Έτσι λοιπόν και φέτος ο Αντώνης Ρέμος,η Δέσποινα Βανδή,ο Μιχάλης Κουινέλης και η Μελίνα Ασλανίδου θα κληθούν να επιλέξουν ποιοι διαγωνιζόμενοι αξίζουν μία θέση στην επόμενη φάση(τα battles),αλλά και φυσικά οι επιλεγμένοι παίκτες θα πρέπει να επιλέξουν σε ποιου γνωστού τραγουδιστή την ομάδα θα ενταχθούν.

Εννοείται πως το tvnea θα είναι εδώ για να σας μεταδίδει όλο τον παλμό.Μετάδοση,Σχόλια δικά μας και του twitter,ειδήσεις,παρασκήνιο,φωτογραφίες και video μπορείτε να απολαύσετε τις επόμενες 3 ώρες στο live event του tvnea.com για την πρεμιέρα του λαμπερού και αγαπημένου show.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι:

Το "THE VOICE", το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο που κατέκτησε πάνω από 55 χώρες, και μαζί μ αυτές και την Ελλάδα, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 21:15.

Το "THE VOICE", το talent show που κλείνει τα μάτια στην εμφάνιση και ακούει μόνο την φωνή, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της σεζόν που μας πέρασε. Το τηλεοπτικό κοινό έμεινε συντονισμένο στον ΑΝΤ1 με αποτέλεσμα ο τελικός του "THE VOICE" να σημειώσει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης ξεπερνώντας το 50% στην πλειοψηφία των κοινών που το παρακολούθησαν. To "THE VOICE" εκτός από ρεκόρ τηλεθέασης κατέρριψε επίσης κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας στα social media σε όλη τη διάρκεια μετάδοσής του.

Για άλλη μια φορά φέτος, μόνο οι πιο ταλαντούχοι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στο ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο. Μόνο οι καλύτεροι μπορούν να συνεχίσουν, να κατακτήσουν το stage και την κορυφή! Για το λόγο αυτό, τους υποψήφιους θα αναλάβουν να αξιολογήσουν, να εκπαιδεύσουν και να καθοδηγήσουν, 4 από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, οι οποίοι εκπροσωπούν ένα ευρύ μουσικό φάσμα.http://www.tvnea.com
Keywords
tvnea, live, tvnea, cee lo, the voice, twitter, σοκ, εμφάνιση, παιδια, βολος, video, voice, ελλαδα, ΑΝΤ1, media, stage, http, απεργια 1 φεβρουαριου, απεργια 2 φεβρουαριου, απεργια 3 φεβρουαριου, απεργια 7 φεβρουαριου, απεργια 8 φεβρουαριου, απεργια 9 φεβρουαριου, απεργια 10 φεβρουαριου, απεργια 11 φεβρουαριου, απεργια 14 φεβρουαριου, απεργια 15 φεβρουαριου, απεργιες 16 φεβρουαριου, απεργια 17 φεβρουαριου, απεργιες 17 φεβρουαριου, απεργια 18 φεβρουαριου, απεργιες 18 φεβρουαριου, απεργια 21 φεβρουαριου, απεργια 23 φεβρουαριου, απεργια 22 φεβρουαριου, απεργια 24 φεβρουαριου, απεργια 25 φεβρουαριου, απεργια 28 φεβρουαριου, νικος απεργης, ελενη, ζουγανελη, χωρες, ευχες, ξυλο, ρεμος, τηλεοραση, φιλια, φωτογραφιες, αγαπη, αννα, ασλανιδου, βανδη, βισση, βοσσου, δεσποινα βανδη, δεσποινα, δυστυχως, ελενα, εβδομαδα, εμφάνιση, ετων, ιδια, η φωνη, λογια, λογο, ματια, μπορειτε, νυχτα, ξημερωμα, ομαδα, ομορφη, παιδι, παιδια, παμε, ραντεβου, ρεκορ, σεζον, σιγουρα, σειρα, σοκ, σχολια, φαφουτη, φυσικα, φωνη, φορα, ωρες, cee lo, http, εμφανισεις, επεισοδια, ιδιαιτερα, κωστας, κυριακη, media, μια φορα, παιχνιδι, stage, υπεροχο
Τυχαία Θέματα