Δεν θα πιστεύετε ποιο είναι το όνομα της Μάνιας Ντέλου και ποια παρουσιάστρια δεν την γνώριζε!

19:30 22/2/2015 - Πηγή: TVNea
Το κορίτσι που μεσουράνησε στις εληνικές πασαρέλες τη δεκαετία του 90' κερδίζοντας τον τίτλο της Μις Ελλάς το 1993, άλλαξε πορεία πλέον και ακολουθεί την οδό της ζαχαροπλαστικής, και πραγματικά «ζωγραφίζει» με τη δουλειά της. Δεν είναι λίγες φορές που η κολλητή της Δέσποινα Βανδή έχει προβάλει μέσω του instagram κι έχει τιμήσει τη δουλειά της.

Η Μάνια Ντέλου, σήμερα το πρωί φιλοξενήθηκε στην εκπομπή, Σπίτι μου σπιτάκι μου και από την ώρα της εμφάνισης της ακολούθησαν μια σειρά από γεγονότα.

Από τη μία έκλπηξηπροκάλεσε
το γεγονός ότι η Κατερίνα Καινούργιου δεν ήξερε ποια είναι η Μάνια Ντέλου. Τη δικαιολογείς αν σκεφτείς ότι το γνωστό μοντέλο αποχώρησε νωρίς από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά επίσης είναι μια γυναίκα που έχει ασχοληθεί με ομορφιά και η Κατερίνα είναι πολύ ενημερωμένη με την ομορφιά καθώς είναι γυναίκα και δημοσιογράφος γαρ, δεν θα έπρεπε να την ξέρει; Θα της ξέφυγε φαίνεται.

Από την άλλη, η Μάνια Ντέλου αποκάλυψε ότι, αυτό δεν είναι το πραγματικό της όνομα, αλλά ονομάζεται Μαρία Κατσίκη. Αν είναι έτσι καλά έκανε και το άλλαξε, γιατί φαντάσου τα σχόλια των παιδιών στο σχολείο.

Βέβαια, η Μάνια Ντέλου εξήγησε στην παρέα του Σπίτι μου σπιτάκι μου, ότι το Μάνια προέκυψε από τον αδερφό της που δεν μπορούσε να την πει Μαρία και τη φώναζε απο μικρός Μάνια, ενώ για το Ντέλου είπε ότι στο χωριό της το Ντέλος σήμαινε όμορφος και έτσι τη φώναζαν συνέχεια και αποφάσισε να το κρατήσει. Όπως και να έχει το Ντέλου από το Κατσίκη είναι και πιο εύηχο αλλά και άφοβο για καζούρα.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα