TOP TV: Η επιτυχία του Μένιου, οι τηλεθεάσεις της Τσιμτσιλή, η Δούκισσα και οι Τρίχες!

16:10 10/11/2014 - Πηγή: TVNea

Μια πολύ «δυνατή» εβδομάδα πέρασε, μια ακόμα πιο «δύσκολη» είναι μπροστά μας. Τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας είναι πολλά και δεν εννοώ μόνο στην τηλεόραση, αλλά στο σύνολο της ζωής του καθενός μας. Όμως καλώς ή κακώς και η τηλεόραση είναι μέρος της ζωής μας. Μερικών από εμάς μεγάλο μέρος… και μερικών άλλων μικρότερο. Όμως είναι στην καθημερινότητά μας, γι’ αυτό και βρίσκομαι εδώ για να πω την άποψή μου.
Και φυσικά δεν μπορώ να μην σταθώ στην συγκλονιστική εξομολόγηση της Νένας Χρονοπούλου στον Μένιο Φουρθιώτη στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" στο "E TV". Ήταν από τα λίγα θέματα που με κράτησαν
μπροστά στην τηλεόραση, για τόση ώρα. Ο Μένιος κατάφερε να κάνει τη Νένα Χρονοπούλου να μιλήσει για όλα αυτά που πέρασε, για όλα αυτά που σκέφτεται, για την υγεία του γιου της αλλά να εξιστορήσει και την τραγικότερη στιγμή της ζωής της, τον θάνατο του άντρα της, χωρίς να γίνεται η συνέντευξη… reality! Θα τολμήσω να πω ότι ήταν μια «δημοσιογραφική επιτυχία» για την συγκεκριμένη εκπομπή που παρουσιάζει. Και οι τηλεθεατές το εκτιμούν και αυτό φαίνεται!
Το πόσο μεγάλο λάθος έκανε το STAR που «έκοψε» πριν από χρόνια την πολύ πρωινή ζώνη… νομίζω φαίνεται στα νούμερα που κάνει η Τσιμτσιλή στον ALPHA. Συνεχίζει ακάθεκτη η Σταματίνα και η παρέα της να παρουσιάζουν με χιούμορ την διαφορετική επικαιρότητα της ημέρας και, όπως φαίνεται, οι τηλεθεατές είναι στο πλάι τους. Ειδικά το πολυπόθητο νεανικό κοινό, τους δίνει πολλές χαρές.
Από το χθεσινό Dancing With The Stars θα κρατήσω την εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού. Πολύ όμορφη για άλλη μια φορά. Ήταν η σέξι εκδοχή της Μάγιας της μέλισσας. Κατά τ’ άλλα τα ίδια!
ΑΣΧΕΤΟ: Ο Γιώργος Λιάγκας υποσχέθηκε ότι του χρόνου θα έχει την φυσική κατάσταση για να τρέξει σε όλη τη διαδρομή του Μαραθωνίου! Αν το δω και αυτό…
Είδα και το «Hot Seat», το τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ με τον Γιάννη Ζουγανέλη. Οι τηλεθεάσεις… συμπαθητικές, αλλά πραγματικά μου λείπει ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Σέβομαι πολύ την πορεία του Ζουγανέλη, αλλά δεν «κολλάει» στο concept της εκπομπής! Θέλει ο άνθρωπος να κάνει σάτιρα… και περιορίζεται σε μία εκπομπή που πρέπει να υπηρετήσει έναν συγκεκριμένο ρόλο.

Ο ALPHA έχει αποδείξει φέτος ότι μπορεί να στήσει ένα καλό πρόγραμμα. Το σύνολο των εκπομπών που έχει καταφέρνουν να κάνουν από καλά έως πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Φυσικά η «Μουρμούρα» είναι σε άλλο επίπεδο! Στην κορυφή. Και αν δεν το πιστεύετε δείτε τους πίνακες της AGB!
ΑΣΧΕΤΟ: Σα να βλέπω μια βελτίωση στης «Τρίχες» του ΑΝΤ1 ή μου φαίνεται; Παρακολουθώντας τα δύο τελευταία επεισόδια, δεν με κούρασαν όσο στην αρχή. Είχαν τις αστείες στιγμές τους. Η Βασιλική Ανδρίτσου, όσο περνάει ο καιρός, γίνεται ακόμα καλύτερη και πιστεύω ότι σιγά-σιγά αυτό θα φανεί και στα νούμερα τηλεθέασης. Τα τελευταία χρόνια, τα σενάρια του Ρήγα... χρειάζονται λίγο χρόνο!

Κάτι ήξερε ο ΑΝΤ1 που έβγαλε από το πρόγραμμά του φέτος όλα τα τούρκικα σήριαλ. Δεν «περπατάνε» όσο παλιότερα. Το «Μαύρο Τριαντάφυλλο» του STAR… δεν τραβάει όσο θα ήθελαν οι ιθύνοντες του σταθμού. Βέβαια και ο ανταγωνισμός της ζώνης είναι μεγάλος. «Μπρούσκο» στον ΑΝΤ1, «Όνειρο ήταν» στο ΜΕGA, «Άκου τι είπαν» και «Δελτίο Ειδήσεων» στον ALPHA, τι να σου κάνει το μαύρο κι έρμο… τριαντάφυλλο;
Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:
Facebook: Χρήστος Αϊβαλιώτης
Twitter: Chris Aivaliotis
E-mail: [email protected]://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα