O Θανάσης Πάτρας παίζει μπάλα και ...στον Alpha!

13:56 14/7/2011 - Πηγή: TVNea

Ο αγαπητός παρουσιαστής μπορεί να μην αφήνει το Ellate, αλλά θα βλέπει και πάλι τα οδοιπορικά του σε όλη την Ελλάδα μέσα από το κανάλι της Κάτζας όπου παρουσίαζε πριν πέντε χρόνια.

Από την  Δευτέρα, 18 Ιουλίου, ο ALPHA ξεκινά να προβάλλει τα οδοιπορικά του Θανάση Πάτρα. Συγκεκριμένα το κανάλι θα
μεταδώσει τα ταξίδια που είχε κάνει ο παρουσιαστής τη σεζόν 2006-2007 για την εκπομπή «Αυτό μας έλειπε» και είχαν τον τίτλο «PATRAS ALLER – RETOUR». Τώρα λοιπόν που ο γνωστός παρουσιαστής  είναι στον ΑΝΤ1 οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Κάντζας σκέφτηκαν είτε να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητά του είτε να δείξουν ότι μπορούν να προσεγγίσουν περισσότερους τηλεθεατές μιας και τα οδοιπορικά πάντα πουλάνε. Τη Δευτέρα 18/7, την Τρίτη 19/7, την Τετάρτη 20/7, την Πέμπτη 21/7, την Κυριακή 24/7, τη Δευτέρα 25/7, την Τρίτη 26/7, την Τετάρτη 27/7 και την Πέμπτη 28/7 πριν δείτε το Θανάση Πάτρα με τη Νάντια Μπουλέ στον ΑΝΤ1 θα μπορείτε στις 05:15 το ξημέρωμα να δείτε το «PATRAS ALLER – RETOUR» στον ALPHA.

Να θυμίσουμε ότι παρόμοια τακτική ακολουθούν και με το Σπύρο Σούλη που ενώ παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 την εκπομπή «Με το δεξί» στον ALPHA προβάλλουν συνεχώς την εκπομπή «Άλλαξέ το» που παρουσίαζε εκεί πριν από χρόνια και όχι την εκπομπή «Σπίτι από την αρχή» με τη Σίσσυ Φειδά που έχουν τώρα στο πρόγραμμά τους.   Ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του δεν είχε καμία ενημέρωση για αυτό αλλά το αντιμετώπισε με χαμόγελο.

Πηγή: Queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα