O ''Mανωλιός'' του ΜΠΡΟΥΣΚΟ ετοιμάζει σίριαλ;

13:16 22/4/2016 - Πηγή: TVNea
Ο Ανδρέας Βουγιούκας έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο ''Μπρούσκο'', ως Μανωλιός. Ο ίδιος μας μιλά για τη ζωή του στην Κύπρο, ενώ αποκαλύπτει αν θα καταφέρει να ξεμπλέξει από την κατηγορία φόνου -και όχι μόνο!

Η μητέρα σου είναι από τη Λεμεσό και ο πατέρας σου από την Αθήνα. Εσύ τι αισθάνεσαι περισσότερο: Ελλαδίτης ή Κύπριος;
«Η μητέρα μου
μετά την εισβολή στην Κύπρο, το ’74, έφυγε με τη γιαγιά, τον παππού και τα δύο αδέλφια της για την Αθήνα, όπου και μεγάλωσαν. Στην Αθήνα γνώρισε και τον πατέρα μου. Επί της ουσίας, η επαφή με την Κύπρο δεν χάθηκε ποτέ γιατί έχουμε συγγενείς. Εγώ μένω τα τελευταία 4 χρόνια στην Κύπρο, και το απολαμβάνω».

Ήταν εύκολη η μετάβασή σου στην Κύπρο;
«Την τελευταία τετραετία η Κύπρος έχει “απορροφήσει” γύρω στους 120.000 νέους από την Ελλάδα. Δεν ήταν τόσο δύσκολη όσο μπορεί να φανταστεί κάποιος, γιατί, σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, η Κύπρος έχει ελληνικό τρόπο διασκέδασης και μιλάμε την ίδια γλώσσα. Άσε που έχει παραπάνω ευκαιρίες στον τομέα των οπτικών παραγωγών, σε αντίθεση με την Ελλάδα που υπάρχει η παρακμή ,με τους καλλιτέχνες να μην πληρώνονται».

Θα έκανες δουλειά που θα ήξερες ότι δεν έχεις κέρδος;
«Στην Κύπρο ξεκίνησα παρουσιάζοντας δελτίο ειδήσεων σε τοπικό κανάλι, επειδή ο ιδιοκτήτης του μου ’χε πει ότι γνωρίζει κόσμο σε μεγάλα κανάλια στη Λευκωσία και θα έδινα το βιογραφικό μου. Φυσικά άδραξα την ευκαιρία. Από την άλλη, τα τελευταία δύο χρόνια έχω φτειάξει μια δική μου εταιρεία παραγωγής κι έχω κάνει μια ταινία μεγάλου μήκους, δύο βιντεοκλίπ γνωστών καλλιτεχνών και σιγά σιγά σκοπεύω να επεκταθώ στην παραγωγή τηλεοπτικών σειρών».

Ισχύει ότι ετοιμάζεις πιλότο για νέα σειρά;
«Κάτι ετοιμάζουμε αλλά είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι. Είμαστε προσγειωμένοι και βλέπουμε».
Άρα δεν θα συνεχίσεις στον τέταρτο κύκλο του ''Μπρούσκο'';
«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Υπάρχει η επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία, αλλά ακόμα δεν έχει εξασφαλιστεί κάτι 100% για να σου πω. Άλλωστε έχουμε ακόμη τρεις μήνες γυρισμάτων»

Πηγή:tv24http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
brousko manolios
Τυχαία Θέματα