MEGA, το κανάλι που δεν πρωτοτύπησε ποτε....

10:02 6/6/2014 - Πηγή: TVNea
Είναι το κανάλι της Μεσογείων , είναι το γνωστό μεγάλο κανάλι , είναι το Μega. Στο μυαλό όλων μας είναι το πρώτο κανάλι της χώρας, όλοι στα κουμπιά του τηλεκοντρόλ μας το έχουμε πάντα μετά την κρατική...(παλιά στο 4....τώρα μάλλον στο 2!) Απο ένα τέτοιο κανάλι λοιπόν περιμένεις πολλά, έχεις απαιτήσεις που πολλές φορές δεν έχεις απο άλλα κανάλια που βρίσκονται , για κάποιο λόγω , μια βαθμίδα ποιο κάτω. Κι όμως είναι ένα κανάλι που δεν πρωτοτύπησε ποτέ, δεν έφερε ποτέ σε όλα τα χρόνια της ζωής του κάποιο καινοτόμο πρόγραμμα, κάτι που δεν έχουμε δει κάπου αλλού. Πάντα παίζει με ασφάλεια, βλέπει τι
πουλάει και τι όχι και πάντα ακολουθεί. Μπορεί να βρίσκει πάντα κάτι ποιο καλό απο το πρώτο που έχουμε δει, αλλά δεν είναι πάντα το ζήτημα αυτό. Το να περιμένεις τα άλλα κανάλια τι θα βρουν για να ακολουθήσεις, μόνο δείγμα πρωτιάς δεν είναι.Ακολούθησε όλων των ειδών τα ριάλιτι, πολλά είδη εκπομπών,ακολούθησε τα τούρκικα, ακολούθησε τα σοού με celebrities και πολλά πολλά άλλα.
Φέτος μας απέδειξε οτι χάνοντας και την πρωτιά στην τηλεθέαση είναι ένα απλό ταπεινό κανάλι , κάνοντας κινήσεις πανικού την μια μετά την άλλη. Του χρόνου όλως τυχαίως θα δούμε τάλεντ σόου μουσικής με μεγάλους και παιδιά, θα δούμε σήριαλ που παίζονται στην Κύπρο.Και ναι , στην τηλεόραση τίποτα δεν είναι ουσιαστικά καινούριο , όλα έχουν μια βάση στην οποία κινούνται αλλά όταν θεώρησε μεγάλο κανάλι κάποια στιγμή πρέπει και συ να βάζεις κάποια βάση.
Keywords
Τυχαία Θέματα