Γιατί ο Ρέμος «επέμενε» να βγάλει τα παπούτσια του στο αεροδρόμιο Λάρνακας;

00:06 6/6/2014 - Πηγή: TVNea
Ο τραγουδιστής το βράδυ της Τετάρτης έδωσε μια και μοναδική παράσταση σε παραλιακό μαγαζί της Λάρνακας, όπου κατάφερε γι' ακόμα μια φορά να μαγέψει όλους τους θαμώνες. Τι ακολούθησε όμως το τέλος της εμφάνισής του και της επιστροφής του στην Αθήνα στις 5 τα ξημερώματα;

Ο Αντώνης Ρέμος απογείωσε με τη φωνή, τα τραγούδια, αλλά και το κέφι του τους επώνυμους και μη Κύπριους, που επέλεξαν να τον απολαύσουν το βράδυ της Τετάρτης στη Λάρνακα.

Με το τέλος της εμφάνισής του ο αγαπημένος
τραγουδιστής μαζί με την ορχήστρα και όλη την ομάδα του πήρε το δρόμο της επιστροφής στην Αθήνα.

Σε τρελά κέφια ήταν όλη η ομάδα, με τον Αντώνη Ρέμο να κρατά τα ηνία, αφού γελούσε και με το γνωστό του χιούμορ «πείραζε» τους συνεργάτες του.

Κάποια στιγμή όταν έφτασε στον έλεγχο, ρώτησε τον υπεύθυνο αν ήθελε να βγάλει τα παπούτσια του, γιατί όπως του διευκρίνησε θα χτυπούσε ο συναγερμός.

Ο ελεγχτής τον ενημέρωσε ότι δεν ήταν απαραίτητο, αφού το γεγονός και μόνο ότι του το είπε ήταν αρκετό, αλλά ο Ρέμος επέμενε να βγάλει τα παπούτσια του…

Στο τέλος πείστηκε ο τραγουδιστής ότι δεν ήταν αναγκαίο, και αφού ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του αεροδρομίου επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα