Kόντρα μεγατόνων Μουτσινά-Γεννατά και στο βάθος...Μακρυπούλια!

08:45 19/4/2013 - Πηγή: TVNea
Το αίμα της Ζέτας Μακρυπούλια πίσω ανέλαβε να πάρει από τον Γεράσιμο Γεννατά ο Νίκος Μουτσινάς, με την Κατερίνα Γκαγκάκη να παίρνει απoστάσεις από τον διπλανό της στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar»!
Εν έτει 2011, ο ηθοποιός – νυν κριτής «έθαβε» τα talent shows της ελληνικής τηλεόρασης, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ονομαστικά και το «Dancing With The Stars»: «αυτό που γίνεται είναι ανατριχιαστικό...
ξεφτίλα!».
«Αν τα θεωρεί αυτά ξεφτίλα, σκέψου πόσο δύσκολα περνάει που παίρνει μέρος», είπε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του, ενώ... σιγοντάρισε η Μαρία Ηλιάκη, λέγοντας «καθόλου δύσκολα δεν περνάει. Κάθε πέντε λεπτά όρθιος είναι!».
Η κόντρα Μουτσινά – Γεννατά μόλις άρχισε, ενώ η Μαρία Μπεκατώρου και η Κατερίνα Γκαγκάκη, που συνεργάζονται με τον ηθοποιό στο «Your Face Sounds Familiar», ρωτήθηκαν για τις δηλώσεις του.
«Αυτό νομίζω είναι κάτι διαφορετικό, είναι στο στοιχείο του κυρίου Γεννατά», είπε η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε πως δεν δυσκολεύτηκαν να τον πείσουν να πάρει μέρος στο «Your Face Sounds Familiar» και τον χαρακτήρισε ως τον πιο κεφάτο της επιτροπής!

Πηγή: star.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα