Ρ. Ρίγγα: μετά το "Πίσω στο σπίτι"... τι;

17:31 18/4/2013 - Πηγή: TVNea
Έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες κωμικές επιτυχίες της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης και έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με σπουδαίους Έλληνες ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Φέτος, όπως και πέρσι, αναλαμβάνει το σενάριο του σήριαλ "Πίσω στο σπίτι", που προβάλλει με επιτυχία το Mega. Η Ρένα Ρίγγα είναι μία ακούραστη σεναριογράφος, που δε διστάζει να καταπιαστεί με πολλά concepts ταυτόχρονα.

Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή
της, είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη με την πορεία της σειράς της και ευχαριστεί το κοινό που αγκαλιάζει με τόση θέρμη κάθε της εγχείρημα. Όμως, τι σκοπεύει να κάνει μετά το τέλος της σειράς;

Η Ρένα Ρίγγα αποκαλύπτει πως, έπειτα από την πολύχρονη ενασχόλησή της με το "γυαλί", ήρθε η ώρα να στραφεί και προς το "πανί"! Εδώ και καιρό έχει μία κινηματογραφική ιδέα στα σκαριά, την οποία επιθυμεί να υλοποιήσει μέσα στο 2013. Σύμφωνα πάντοτε με δηλώσεις της ίδιας, το concept είναι παρόμοιο με όσα δικά της έχουμε παρακολουθήσει και το έχει αναθέσει σε φίλο της σκηνοθέτη. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2013 και θα την δούμε εντέλει στις οθόνες μας το καλοκαίρι του 2014!
Keywords
Τυχαία Θέματα