H Βέφα ψύχραιμη και η Ζαμπέτογλου... έβαλε τα κλάματα!

20:45 20/4/2015 - Πηγή: TVNea

Η Βέφα Αλεξιάδου κάθισε στον καναπέ της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στην παρουσιάστρια με όσα είπε για τον χαμό των δυο κοριτσιών της.
«Οι νεκροί έφυγαν, θα τους τιμήσεις. Θα κάνεις το τρισάγιο, θα πας στο μνήμα, θα βάλεις τα λουλούδια, θα κάνεις οτιδήποτε αφορά το θρησκευτικό μέρος. Όμως έχεις ιερό καθήκον να φροντίσεις για τους ζωντανούς. Κι εγώ αυτό κάνω, τιμώ τους νεκρούς και φροντίζω τους ζωντανούς. Έχω τα εγγόνια μου και πρέπει να σταθώ δυνατή, από εμένα παίρνουν κουράγιο. Πρέπει να σταθώ δυνατή. Όμως λυγίζω. Είναι ώρες που
κλαίω και φωνάζω τα ονόματα των κοριτσιών. Όμως δεν θέλω να το βλέπει ο κόσμος. Δεν θέλω να γίνεται ο πόνος μου θέαμα. Δεν θέλω να με λυπούνται. Δεν μου αρέσει να με λυπούνται», δήλωσε χαρακτηριστικά η μαγείρισσα.
Κατόπιν, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια, προσπάθησε να καταλάβει πως αντιμετωπίζει αυτή την κατάσταση μια μητέρα. «Πως το ρημαδοαντιμετώπιζεις αυτό; Πώς σηκώνεσαι και ντύνεσαι να πας να αποχαιρετήσεις το παιδί σου;», τη ρώτησε.
Τότε, εκείνη απάντησε «Γιατί πιστεύω. Η Παναγία μας έδωσε το παράδειγμα να είμαστε δυνατές… Προφανώς ο Θεός μας δίνει πράγματα που μπορούμε να αντέξουμε, και τα δίνει σ αυτούς που έχουν τη δύναμη να τα αντέξουν, κάπως έτσι πρέπει να είναι…».

faysbook.gr http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα