#THEVOICEGR :Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού συνεχίστηκε και στο 2ο επεισόδιο των Battles

18:49 20/4/2015 - Πηγή: TVNea
Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού συνεχίστηκε και στο 2ο επεισόδιο των Battles που μεταδόθηκε την Κυριακή 19 Απριλίου από τον ΑΝΤ1. Ταλαντούχα ντουέτα ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο τα τραγούδια που τους ανέθεσαν οι Coach τους και συνεπήραν κοινό και τηλεθεατές με τις φωνητικές του «μάχες».

Το «THE VOICE», βρέθηκε και πάλι στην κορυφή της τηλεθέασης. Πιο συγκριμένα, στο δυναμικό κοινό 15-44 το μερίδιο τηλεθέασης ήταν 44,1%! Στις γυναίκες 25-44 η τηλεθέαση έφτασε το 43,6% και
στις νεαρές 15-24 εκτοξεύτηκε στο 59%. Το «THE VOICE», παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 1.737.146 άτομα περίπου, ενώ έστω και για ένα λεπτό πέρασαν από τον ΑΝΤ1 σχεδόν 3.558.204 τηλεθεατές. Στο σύνολο του κοινού η τηλεθέαση έφτασε το 39,7%.

Πρώτο στη Ζώνη του σε όλα τα κοινά τερμάτισε και το 2ο επεισόδιο των Battles. Όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, η διαφορά στο δυναμικό κοινό 15-44 έφτασε τις 32,5 μονάδες. Μεγαλύτερη διαφορά παρατηρήθηκε στις γυναίκες 15-24 με 45 μονάδες, ενώ ακολουθούν οι γυναίκες 25-44 που του έδωσαν προβάδισμα 35,5 μονάδων από το δεύτερο κανάλι.

Και σε αυτό το επεισόδιο, η διαδικασία των Battles έφερε τους Coach αντιμέτωπους με δύσκολες αποφάσεις και επιλογές, αφού τα ζευγάρια απέδειξαν πως είναι φωνητικά ισοδύναμα και… εκρηκτικά μέσα στο ρινγκ. Κάποιες φορές για την τελική τους απόφαση χρειάστηκαν τη γνώμη του συνεργάτη τους, ώστε να καταλήξουν με ποιον παίκτη θα συνεχίσουν στα Live.

Στο ρινγκ έγιναν οι εξής μονομαχίες:

Σταύρος Πηλιχός – Ίριδα Ζορμπά
To "Στους πέντε ανέμους" του Στέφανου Κορκολή και της Κωνσταντίνας ήταν το τραγούδι που κλήθηκαν να ερμηνεύσουν ο Σταύρος και η Ίρις. Ο Αντώνης με τη σειρά του ανακοίνωσε ότι ο Σταύρος θα ήταν εκείνος που θα συνέχιζε στο show. #TeamRemos

Άκης Παναγιωτίδης – Χαριάννα Μερεμέτη
Οι δύο μονομάχοι Άκης και Χαριάννα κλήθηκαν να ερμηνεύσουν το "Bang Bang" . Οι coach αφού εξέφρασαν τις απόψεις τους, έδωσαν τη σκυτάλη στον Μιχάλη, ο οποίος με τη σειρά του επέλεξε τον Άκη.
#TeamStavento

H Μελίνα Ασλανίδου πάτησε το κόκκινο κουμπί και “έκλεψε” την Χαριάννα κρατώντας την στο Voice και στην ομάδα της. #TeamAslanidou

Δημήτρης Λιόλιος– Απόστολος Μελής
Σειρά να διαγωνιστούν στο δεύτερο επεισόδιο των Battles είχαν και ο Δημήτρης και ο Απόστολος. Οι δυο άντρες τραγούδησαν το "Αναπάντητα" του Αντώνη Ρέμου και η Δέσποινα επέλεξε να έχει μαζί της στα live τον Δημήτρη Λιόλιο.
#TeamVandi

Αναστασία Κακαγιάννη – Ηλέκτρα Μπαράκος
Η Αναστασία και η Ηλέκτρα μονομάχησαν στο τραγούδι "Fame". Η Μελίνα αφού άκουσε τις απόψεις των υπόλοιπων coach αποφάσισε να συνεχίσει με την Αναστασία.
#TeamAslanidou

Όμως και η Ηλέκτρα θα εμφανιστεί στα live show του Voice αφού ο Αντώνης Ρέμος με τη διαδικασιά του “Steal” κράτησε την Ηλέκτρα για την ομάδα του. #TeamRemos

Στέλιος Καρυπίδης – Μπάμπης Νικολάτος
Τα δυο αγόρια “τα έσπασαν” στη σκηνή του Voice με το τραγούδι “Rock ‘N’ Roll Queen”! Δύσκολη απόφαση για τον Αντώνη Ρέμο που τελικά διάλεξε να συνεχίσει με τον Στέλιο.
Με τον Μπάμπη η συνέχεια ήταν άκρως ενδιαφέρουσα μιας και οι υπόλοιποι τρεις Coach πάτησαν το κόκκινο κουμπί και τον διεκδίκησαν με πάθος!
Η επιλογή του Μπάμπη ήταν #TeamVandi και με τις οδηγίες της Δέσποινας θα βρεθεί και αυτός στα live.

Αλέξανδρος Μπαρμπούτης – Θανάσης Παπανικολάου
Ο Αλέξανδρος και ο Θανάσης αναμετρήθηκαν στο τραγούδι "Για να σε συναντήσω" του Μανώλη Λιδάκη. Η Μελίνα έπειτα από αρκετή σκέψη αποφάσισε στην επόμενη φάση να περάσει ο Αλέξανδρος.
#TeamAslanidou

Και η μάχη των battles συνεχίζεται… Μη χάσετε το 3ο Battle την Κυριακή 27 Απριλίου.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα