H τρυφερή πλευρά της Ελεονώρας Μελέτη

18:01 24/10/2015 - Πηγή: TVNea

Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης στο entertv.gr:

Είτε τη συμπαθείς, είτε όχι, οφείλεις να παραδεχτείς ότι δεν περνάει απαρατήρητη. Με την Ελεονώρα γνωριζόμαστε 10 χρόνια ακριβώς, αφού είχε τύχει να της κάνω την πρώτη της συνέντευξη τον Σεπτέμβριο του 2005, λίγες μέρες πριν μας καλημερίσει για πρώτη φορά ως οικοδέσποινα του "Πρωινού Καφέ". Δίπλα της είχε μάλιστα την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία είχε επίσης μόλις πάρει μεταγραφή στον ΑΝΤ1 από τη Vodafone.
Από τότε άλλαξαν πολλά στη ζωή όλων μας, αλλά η εκτίμηση - σε επαγγελματικό τουλάχιστον- επίπεδο θεωρώ ότι δεν σταμάτησε ποτέ να υφίσταται.
Με την Ελεονώρα έχουμε κάνει παρέα, μου έχει εξομολογηθεί μυστικά της, έχουμε φτάσει κοντά στο να συνεργαστούμε (στο Star) έχουμε τσακωθεί υπέροχα, τα έχουμε ξαναβρεί... μετά κάτι πάλι είχε γίνει και είχαμε ψυχρανθεί, αλλά πραγματικά αυτό το κορίτσι έχει κάτι το ξεχωριστό που δεν μπορείς να μείνεις πολύ καιρό μακριά της. Γιατί, αν μη τι άλλο, μαζί της δεν πλήττεις ποτέ. Γιατί αγαπάει και νοιάζεται πολύ για τους φίλους της. Γιατί ό,τι έχει να στο πει, θα στο πει χωρίς υπεκφυγές. Γιατί έχει παιδεία και είναι τίμια στις σχέσεις της με τους ανθρώπους. Γιατί δεν έχει αλλοτριωθεί από τη διασημότητα, έχοντας ικανοποιήσει από νωρίς την όποια ματαιοδοξία της- και έχει πληρώσει ακριβά το τίμημα, αφού δεν είναι εύκολο να βρεθείς μέσα σε μία μέρα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας πριν καν κλείσεις τα 27 σου χρόνια.

Πέρα από όλα αυτά, την εκτιμώ αφάνταστα για τη λατρεία και αφοσίωσή της στα απροστάτευτα ζώα- η ζωοφιλία της δεν εξαντλείται στα -επίσης αγαπημένα- κατοικίδια ακριβής ράτσας που αποτελούν, δυστυχώς για πολλούς διάσημους και μη, άλλο ένα πολυτελές αξεσουάρ. Την Πέμπτη το βράδυ μάλιστα, έσωσε άλλο ένα νεογέννητο γατάκι που είχε εγκλωβιστεί σε υπόνομο έξω από το Epsilon TV και το μετέφερε στο σπίτι της στη Βουλιαγμένη. Την επόμενη μέρα, το ζωηρό γατάκι κατάφερε να βγει έξω και να πέσει σε φρεάτιο ,οπότε η Ελεονώρα αναγκάστηκε να καλέσει την πυροσβεστική για να το σώσει αφού με την ασταμάτητη νεροποντή θα κινδύνευε κιόλας να πνιγεί! Χωρίς μάλιστα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει την "επωνυμία" της, η ανταπόκριση υπήρξε άμεση και έτσι το μικρό γατάκι σώθηκε για δεύτερη φορά σε ένα 24ωρο!

Μπορεί για κάποιους αυτό να φαίνεται ασήμαντο ως είδηση, για μένα όμως- και για πολλούς άλλους ελπίζω- είναι κάποια "μικρά" πράγματα που δείχνουν πολλά για την ποιότητα ενός ανθρώπου. Εξάλλου, η συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα αποτελεί δείγμα του πολιτισμού μας

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα