H πρώτη πρόβα της Ελλάδας για την Eurovision 2016! Σχόλια και Εντυπώσεις.

16:45 4/5/2016 - Πηγή: TVNea

Τη Δευτέρα, 2 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της Ελλάδας, στην σκηνή της Eurovision!

Η ελληνική αποστολή, με το συγκρότημα Argo, μαζί με τον χορευτή Βασίλη Ρόξενο, ο οποίος μάλλον σώζει την κατάσταση, ανέβηκε δεύτερη στην σκηνή της Globen Arena, στις 11:40 ώρα Ελλάδος!

Το συγκρότημα και ο χορευτής ήταν ντυμένοι στα λευκά, όχι, ελπίζω, με τα ρούχα που θα τους δούμε
στον ημιτελικό! Το τραγούδι ξεκινά με την κάμερα να εστιάζει στην λύρα και μετά στην μία τραγουδίστρια. Σε παράταξη πιο μπροστά της είναι ο χορευτής μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος.

Σε όλη την διάρκεια του τραγουδιού χορεύουν είτε σε ζευγάρια, είτε μόνοι τους, ενώ στην γέφυρα του τραγουδιού χορεύουν ποντιακά σε κύκλο οι τέσσερις, εκτός από τους δύο που κρατούν την λύρα και το νταούλι.

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το κόκκινο, που θυμίζει φλόγες, και εναλλάσσετε με το χρυσαφί, που απεικονίζει έναν ήλιο.

Ήταν μία σχετικά μέτρια, πρώτη, πρόβα, ωστόσο το συγκρότημα απογοητεύει τόσο φωνητικά όσο και σκηνικά, καθώς παρά την εξαιρετική χορογραφία της Μαρίας Λυραράκη και της πολύ καλής απόδοσής της από τον Βασίλη Ρόξενο, τα μέλη των Αrgo, φαίνεται να μην μπορούν ούτε ποντιακά να χορέψουν αξιοπρεπώς!

Ελπίζω, τα πράγματα να μην είναι τόσο κακά, και στην επόμενη πρόβα της Παρασκευής, που θα είναι ανοιχτή για τους δημοσιογράφους και θα έχουμε ολόκληρο βίντεο να είναι καλύτερα τα πράγματα!

Για την ώρα την κατάσταση φαίνεται να την σώζει μόνο ο εξαιρετικά ταλαντούχος Βασίλης Ρόξενος, ο οποίος χορεύει εξαιρετικά και τον ποντιακό χορό!

To video της πρώτης πρόβας

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα