Το δεύτερο επεισόδιο, του έκτου κύκλου, του Game of Thrones! Σχόλια και Εντυπώσεις.

16:01 4/5/2016 - Πηγή: TVNea
Τη Δευτέρα, 04:00 ώρα Ελλάδος, προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο της έκτης σεζόν της σειράς φαινόμενο Game of Thrones, με τίτλο "Home"! Ένα ακόμη εξαιρετικό επεισόδιο, με απίστευτες εξελίξεις και ένα σοκαριστικό φινάλε!

Ο τίτλος του επεισοδίου, "Home", αρχικά προξένησε μία περιέργεια για το τι θα συμβεί, ωστόσο παρακολουθώντας το, είδαμε χαρακτήρες μεταφορικά ή κυριολεκτικά να γυρνούν πίσω στο σπίτι, αλλά και πολλές ανακατατάξεις στα σπίτια τους, στα βασίλεια τους!
Ένα επεισόδιο με επανεμφανίσεις,
με πολλούς θανάτους σημαντικών χαρακτήρων και άλλα πολλά γεγονότα! Είδαμε για πρώτη φορά με το φινάλε του 4ου κύκλου τον Μπραν και την παρέα του, αλλά και, μετά από πολλά επεισόδια, το Pyke, με τους σιδερογέννητους Greyjoys!

Στο πρώτο επεισόδιο δολοφονήθηκε ο πρίγκιπας και ο διάδοχος του Dorne, στο δεύτερο δολοφονήθηκαν άλλοι δύο φύλακες περιφερειών, από την μία ο Ρους Μπόλτον στον Βορρά από τον ίδιο του τον γιο, Ράμσεϊ, οποίος δείχνει πως εκτός από σαδιστής είναι κι αδίστακτος! Κι από την άλλη, ο Μπάλον Γκρέιτζοϊ από τον αδερφό του, Έουρον, ο οποίος φαίνεται να είναι ένας εξαιρετικά ενδιαφέρον χαρακτήρας! Γενικά η συγγενοκτονία καλά κρατεί στο Westeros...!
Με τους θανάτους αυτούς, αναμένουμε πως θα υπάρξουν μεγάλες εξελίξεις καθώς όσοι δολοφόνησαν τους ηγέτες τους, έχουν κάποια κίνητρα!

Ο Τύριον Λάνιστερ, δείχνει για μία ακόμη φορά πόσο "θεός" είναι, καθώς κατάφερε με τα λόγια του να πλησιάσει τους δράκους και να τους ελευθερώσει από τα δεσμά τους!

Βέβαια, το highlight του επεισοδίου ήταν αυτό που περίμεναν απανταχού οι φανς της σειράς, κι αυτο ήταν... η ανάσταση του αγαπημένου Jonh Snow! Δεν χρειάζεται να πω κάτι γι' αυτό, καθώς όσοι το παρακολούθησαν ένιωσαν πιθανότατα τα ίδια δυνατά αισθήματα!

Χαίρομαι που η σειρά έσπρωξε το θέμα τόσο νωρίς ώστε να μην αναλωθούμε με την αναμονή αλλά να δώσουμε την απαραίτητη σημασία σε όλα τα άλλα σενάρια που μοιάζουν αρκετά ελπιδοφόρα. Τώρα μένει να δούμε πως θα γυρίσει ο Τζον. Αν θα είναι αλλαγμένος, καθώς λέγεται πως όποιος αναγεννάτε χάνει κάτι από τον παλιό του εαυτό! Ελπίζω ο Τζον, να έχει χάσει απλώς την παιδικότητα του, να έχει "σκοτώσει" το αγόρι μέσα του... όπως του είχε στον προηγούμενο κύκλο ο Μέιστερ Άιμον, να κάνει!
Το επεισόδιο, όπως είπαμε, λέγεται Home και έχει να κάνει με οικογένειες, το παλιό που φεύγει και το νέο που έρχεται σε διάφορες μορφές! Κι αυτό το νέο έχει διαφορετικές φιλοδοξίες, προοπτικές και ικανότητες, κάτι που θα προξενήσει τεράστιες εξελίξεις!

Το trailer του τρίτου επεισοδίου!

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα