H Μίλα Γιόβοβιτς μιλάει αποκλειστικά στο "Movies and Stars"

17:56 12/10/2011 - Πηγή: TVNea
Την Μίλα Γιόβοβιτς, τον Ορλάντο Μπλουμ αλλά και ολόκληρο το καστ της υπερπαραγωγής οι τρεις σωματοφυλακες συνάντησε ο Γιώργος Σατσίδης στο Λονδίνο για τις ανάγκες της εκπομπής του Movies & Stars στο ΜΤV που θα προβληθεί απόψε στις 20:00! O γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός του VFM 88, 3 είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη Μίλα που υποδύεται τη Μιλαίδη στην 3d χολιγουντιανή υπερπαραγωγή.
Η διάσημη σταρ που κατάγεται απο τη Σερβία και την Ουκρανία αλλά μεγάλωσε στο Λος Αντζελες, αποκάλυψε ότι λατρεύει την ελληνική κουζίνα και ότι είναι ο μοναδικος λόγος για τον οποίο παραβιάζει την αυστηρή διατροφή της. Κάνει γιόγκα, πιλατες και πολεμικες τέχνες για να διατηρήτε σε φόρμα και κάτω από το κρεβάτι της βρίσκεται πάντα ένα μαχαίρι για παν ενδεχόμενο.

Σε εκείνους που τη συγκρίνουν με την Αντζελίνα Τζολί λόγω της εντονης προσωπικότητας της η ίδια δηλώνει: "Δεν με κολακεύει να με συγκρίνουν  με κανέναν , είμαι η Μίλα τίποτα άλλο!" . Ακόμη πιο όμορφη απο κοντά με βλέμμα που κόβει την ανάσα, όπως αποκαλύπτει ο Γιώργος από την τετ α τετ συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο claridges του Λονδίνου, η 36 χρονη σταρ μίλησε για το πόσο άλλαξε η ζωή όταν την ανακάλυψε στα 12 της ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Ρίτσαρντ Άβεντον και πώς ένιωσε όταν έκανε το πρώτο της Vogue εξώφυλλο "το όνειρο , όπως είπε, κάθε κοριτσιού!".

Η Γιόβοβιτς αποφεύγει να μιλάει για τους γονείς που χώρισαν αφότου μεταναστεύσαν απο την Ουκρανία στις ΗΠΑ ενώ μελανό σημείο στη βιογραφία της αποτελεί η καταδίκη του πατέρα της σε 20 χρόνια φυλάκιση ύστερα από κατηγορίες για εντονη συμμετοχή σε οικονομικό σκάνδαλο ασφαλιστικής εταιρίας .


Keywords
Τυχαία Θέματα