Eκτόξευση και 30άρια για την Αγγελική Νικολούλη- Eυτυχώς, υπάρχει και αυτή η τηλεόραση..

08:00 19/2/2013 - Πηγή: TVNea
Η Αγγελική Νικολούλη σκίζει. Είναι γνωστό. Το Φως στο Τούνελ χτυπάει 35άρια .Επίσης γνωστό. Ο Αlpha έκανε τη καλύτερη τηλεοπτική κίνηση-προσθήκη της τελευταίας 3ετίας σε επίπεδο παρουσιαστών-δημοσιογράφων. Αποδείχτηκε. Αυτό όμως που πάντα θα είναι άξιο λόγου είναι η επιμονή, η εργατικότητα και το παθος της Αγγελικής για τη δουλειά-λειτούργημά της. Δεν είναι οι επιτυχίες, δεν είναι τα ρεκόρ, τα βραβεία και η αναγνώριση όσο το να βλέπεις την αλήθεια
αυτής της γυναίκας. Να βιώνει μέσα από τις συγκλονιστικές υποθέσεις όλα εκείνα που βιώνουν και οι πρωταγωνιστές-θύματά τους. Δε το κάνει επαγγελματικά. Μπαίνει μέσα σε αυτό. Ταυτίζεται.
Τη Παρασκευή το βράδυ είχε τη συγκλονιστική συνέντευξη με τον φερόμενο εγκέφαλο της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου. Τα συμπεράσματα πολλά.. Το τηλεοπτικό κοινό με αγωνία παρακολουθούσε τις εξελίξεις χαρίζοντάς της 28,9% και 24,5% σε σύνολο και νεανικά αντίστοιχα.Ας βρεθεί επιτέλους το φως στην άκρη και αυτού του τούνελ, να λυτρωθεί η μητέρα του Μάριου και να δοθεί τέλος στην αγωνία όλων μας.
_tyler durden
Keywords
Τυχαία Θέματα