Eurovision Live:Αγάθωνας-Κoza Mostra οι μεγάλοι θριαμβευτές!

22:24 18/2/2013 - Πηγή: TVNea
Τo μεγάλο φαβορί-πριν τον τελικό- επιβεβαίωσε τα προγνωστικά!Το τραγούδι 'Alcohol is free' είναι η 34η συμμετοχή μας στο διαγωνισμό της Eurovision!Κανένα από τα 3 αντίπαλα κομμάτια δεν έκανε την υπέρβαση (πέρασαν έως και κάτω απ'τον πήχυ θα λέγαμε).
Tο δίδυμο Βανδή-Καπουτζίδης,τα τεχνικά λάθη,οι 4 εμφανίσεις & τα νούμερα του τελικού στο 'μικροσκόπιο' του αυριανού TOP TV (19.00)
22.30-Το διαγωνιστικό μέρος του Ελληνικού τελικού ολοκληρώθηκε,με μικρά τεχνικά
προβληματάκια,αλλά πολύ ενθουσιασμό από το κοινό.ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕ? ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1) One Last Kiss-Θωμαή Απέργη:Sexy Chic,καλή φωνητικά η Θωμαή.Δεν είδαμε κάτι special,χωρίς αυτό να είναι απαραιτήτως κακό.

2) Angel-Leon/Georgina:Ποιος έκανε βουντού στο κορίτσι??Εκπληκτική έναρξη, αλλά λύγισε στο τέλος.Η φωνή βράχνιασε,το μακιγιάζ θύμιζε την-αλήστου μνήμης- Κιάρα από τη Μάλτα,και η χορογραφία κάπως αταίριαστη,σα να μπήκε για να 'γεμίσει'..

3) Αlcohol is free-Koza Mostra/Αγάθωνας:Οτι θα έβλεπα τον Αγάθωνα με 'σταράκια',ε τι να πω!!(Εδώ διαφήμισε ο Γκορμπατζόφ πίτσα).Μάλλον... εμπνεύστηκε από τον τίτλο ο ρεμπέτης,γιατί ξέχναγε τα λόγια!Λέτε να είχαμε τζάμπα...alcohol?

4)Χίλιες και μία Νύχτες-Ηλιάδη:Mε εμφάνιση Πύλης Αξιού,και χορευτική έναρξη καρμπόν 'This is our Night'-Ρουβάς 2009,η Αγγελική δεν έπεισε.Ηταν λίγο απ'όλα...

ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ:Απέργη,Koza Mostra.
ΦΩΝΗΤΙΚΑ:Θωμαή Απέργη,Koza Mostra.
ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΚΟΙΝΟΥ:Angel,Κοza Mostra.

MHN ΞΕΧΝΑΣ:ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ TV ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ TVNEA. ΚΑΝΕ ΑΠΛΑ LIKE ΣΤΟ OFFICIAL FAN PAGE ΕΔΩ .
Keywords
Τυχαία Θέματα