"Dancing 5": Ο χορός της ονοματολογίας μόλις ξεκίνησε!

10:47 16/7/2014 - Πηγή: TVNea
Κάποια πράγματα απλώς δεν αλλάζουν ποτέ! Ετσι, κάθε χρόνο τέτοια εποχή που ανακοινώνεται από τον ΑΝΤ1 η προετοιμασία του "Dancing with the stars", ξεκινά και ένας τρελός χορός ονοματολογίας ο οποίος αν δεν φτάσει τουλάχιστον Οκτώβρης δεν ολοκληρώνεται!

Ναι, για ακόμα ένα καλοκαίρι έχουμε να ασχολούμαστε με το ποιοι είναι οι... εκλεκτοί που δέχτηκαν την πρόταση - πρόσκληση των Αντεννικών, προκειμένου αυτό το χειμώνα να αναλάβουν να χύσουν στο παρκέ...
αίμα, δάκρυα και ιδρώτα στην προσπάθειά τους να μας εντυωσιάσουν με τις χορευτικές τους ικανότητες.

Ασχετο, αλλά έχω μία απορία. Αλήθεια, πόσοι ακόμα εγχώριοι celebrities υπάρχουν σε αυτή την τοσοδούλα χώρα που να διαθέτουν όντως λάμψη, που είναι όντως stars, για να πούμε ότι έχουμε να κάνουμε όντως με έναν χορό μ ΄αστέρια; Θα μου πεις, τι θα θες τι θα γυρεύεις... Μικρή σημασία έχει το ποια είναι τα αληθινά αστέρια και ποια τα... ιματασιόν! Σημασία έχει, τηλεοπτικός ντόρος να γίνεται.

Συνεχίζω ,λοιπόν, αυτό το κομματάκι σε σχέση με το "Dancing" και έχω να σας πω, πως από τα πρώτα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων είναι λέει αυτά της Μήνας Ορφανού, της Κατερίνας Γερονικολού, της Νίκης Κάρτσωνα, της Χριστίνας Λαμπίρη, μέχρι και του... Τόνυ Σφήνου!

Φυσικά, στην παρουσίαση παραμένει η πανωραία Δούκισσα Νομικού, ενώ για τα backstage τώρα που η Ντορέττα Παπαδημητρίου πήρε τα κουβαδάκια της και την έκανε για την παραλία του Mega και για το "Music School", οι υποψήφιοι για να αναλάβουν δράση στα παρασκήνια είναι οι: Ευαγγελία Αραβανή, Κατερίνα Στικούδη και Κώστας Μαρτάκης. Τρία ονόματα τα οποία σήμερα μας προέκυψαν μέσα από την εκπομπή ,"Καλοκαίρι Παντού

tlife.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα