Breaking From Above»: Έρχεται στο MTV

17:21 18/11/2011 - Πηγή: TVNea
Το MTV ανακοίνωσε τη νέα reality σειρά «Breaking From Above», η οποία παρουσιάζει το καυτό γυναικείο συγκρότημα «From Above», το οποίο αποτελούν 5 κορίτσια από το Ηνωμένο Βασίλειο οι οποίες ετοιμάζονται να ζήσουν την εμπειρία της ζωής τους.
Οι Ashley, Daisy, Seyi, Chelsey και Monique είναι ...




όλες γύρω στα 20 και είχαν ως τώρα διάφορους ρόλους στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας,
από τραγουδίστρια/τραγουδοποιός έως χορεύτρια στην περιοδεία του Kanye West και από κεντρική τραγουδίστρια σε γυναικείο βρετανικό group έως χορεύτρια σε βρετανικό reality χορού.
Έχοντας μόλις υπογράψει συμβόλαιο με τη δισκογραφική Music World Music, έχει έρθει η στιγμή να κάνουν το επόμενο βήμα. Ζήσε από την πρώτη σειρά την δράση, το γέλιο, τα δάκρυα και το ταλέντο όταν το «Breaking From Above» κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου, στις 20:30.
Τα 5 κορίτσια περνούν τον Ατλαντικό, με προορισμό το Houston του Texas για ένα πολυπόθητο ραντεβού με το Mathew Knowles, πρόεδρο και CEO της Music World Entertainment, έναν άνθρωπο που ξέρει καλά πώς να μετατρέπει ένα απλό γυναικείο group σε supergroup. Αυτός θα εφαρμόσει το σήμα κατατεθέν του, την εκπαίδευση με τίτλο Star Power Boot Camp, που περιλαμβάνει σκληρή σωματική προπόνηση, φωνητική προπόνηση, χορογραφία και διαχείριση των ΜΜΕ, με στόχο να εφαρμόσει τη φιλοσοφία που έκανε παγκόσμιες super star τις προστατευόμενες του Destiny's Child: «δουλειά, δουλειά και περισσότερη σκληρή δουλειά!»
Μία έκπληξη όμως περιμένει τα κορίτσια όταν φτάνουν στο Houston και βρίσκουν 2 νέα κορίτσια, τη Jasmine και την Brandy, να μένουν στο ίδιο σπίτι με αυτές. Συνειδητοποιούν ότι θα διαγωνιστούν ΟΛΕΣ μαζί για μια θέση στις «From Above».
Η πίεση όλο και αυξάνεται κατά τη διάρκεια των μαθημάτων καθώς οι ικανότητες των κοριτσιών θα τεθούν σε δοκιμασία από τη διάσημη χορογράφο Danielle Polanco (η οποία έχει χορογραφήσει και χορέψει με τους Janet Jackson, Omarion, Lady Gaga και φυσικά την Beyoncé), τον Frank Gaston (ο οποίος έχει δουλέψει με τους Michael Jackson, Destiny's Child, Justin Timberlake, Britney Spears, Usher και Beyoncé) καθώς και από τον μουσικό διευθυντή Tom McKinney και την ειδικό σε θέματα διατροφής Rozelle Jones του Camp Gladiator. Και καθώς ο Mathew δουλεύει με τα κορίτσια, ειδικά πάνω σε θέματα ομαδικότητας και εμπιστοσύνης, το studio τους προκαλεί να ανακαλύψουν τον προσωπικό τους ήχο.
Οι θεατές θα περιμένουν με αγωνία να δουν ποιες θα αντέξουν και θα απαρτίσουν τελικά το group!
Η Music World Music θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο CD των «From Above» με τίτλο «A Break In Reality» σε ψηφιακή μορφή στις αρχές Δεκεμβρίου. Το κεντρικό τραγούδι του show με τίτλο «Work» καθώς και το πρώτο τους single «Not The Same Girl» θα κυκλοφορήσουν ψηφιακά στα μέσα του Νοεμβρίου.
Ο MathewKnowles είναι παραγωγός και εμπνευστής του show «Breaking From Above». Άλλοι παραγωγοί του show είναι οι Ken Druckerman και Banks Tarver της Left/Right Productions και οι Bruce Gillmer και Laura
Keywords
Τυχαία Θέματα