Το διέλυσαν και επισήμως: Μουρ και Κούτσερ

16:51 18/11/2011 - Πηγή: TVNea
Η Ντέμι Μουρ ανακοίνωσε και επισήμως αυτό που όλοι περίμεναν τον τελευταίο καιρό, το τέλος του γάμου της με τον Άστον Κούτσερ.

Η 48χρονη ηθοποιός σε μια επίσημη ανακοίνωσή της ανέφερε: «Είμαι στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ...


πως έχω αποφασίσει να δώσω τέλος στον γάμο μου, διάρκειας 6 ετών, με τον Άστον Κούτσερ. Σαν γυναίκα, μητέρα και σύζυγος υπάρχουν κάποιες αξίες και όρκοι που θεωρώ ιερούς και με αυτή τη σκέψη έχω αποφασίσει να προχωρήσω στη ζωή μου».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης, η διάσημη
πρωταγωνίστρια πρόσθεσε: «Είναι μια δοκιμαστική περίοδος για μένα και την οικογένειά μου, γι΄αυτό σας ζητώ να δείξετε τη συμπαράστασή σας και την κατανόηση της ιδιωτικότητας της υπόθεσης, όπως θα κάνατε με οποιονδήποτε άλλο βρισκόταν σε ανάλογη κατάσταση».

Από την πλευρά του, ο Άστον Κούτσερ, μέσω προσωπικού του λογαριασμού στο διαδίκτυο, ανέφερε: «Πάντα θα θυμάμαι με αγάπη τα χρόνια που πέρασα στον γάμο μου με την Ντέμι. Ο γάμος είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα στη ζωή και δυστυχώς κάποιες φορές αποτυγχάνει».

Αυτό είναι το επιστέγασμα του σκανδάλου που ξέσπασε στον γάμο των δυο αστέρων του Χόλιγουντ, όταν ο Άστον Κούτσερ απάτησε τη σύζυγό του με μια 22χρονη, ανήμερα της 6ης επετείου του γάμου τους.

Πηγή: yupi.gr / Κωνσταντίνος Αντωνάτος - Χαντζάκος


Keywords
Τυχαία Θέματα