Aπίστευτο ξέσπασμα κορυφαίας Ελληνίδας παρουσιάστριας: «Με αυτά που γράφουν, προσβάλλουν εμένα και τον πρώην σύζυγο μου!» - Tι λέει ακριβώς;

12:30 2/11/2013 - Πηγή: TVNea
«Όταν κάτι προσβάλλει πολύ έναν άνθρωπο που αγαπάς αλλά και τη δική σου τη ζωή, εκεί πρέπει να παρέμβεις. Με έναν τρόπο που είναι παρεμβατικός μεν, αλλά δεν είναι ούτε άδικος, ούτε πρόστυχος, ούτε προσβλητικός. Πιστεύω ότι στα δικά μου μέτρα έκανα και τις διαψεύσεις που έκανα, χωρίς να προσβάλλω κανέναν. Απλά λίγο σεβασμός, γιατί οι άνθρωποι δεν είναι παιχνίδια και οι ζωές τους δεν είναι ανακυκλώσιμες. Είναι κάτι που τους αφορά και είναι ιερό γι΄αυτούς».
Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως «επικοινωνώ συνέχεια με το Νίκο. Ξέρει πολύ καλά ποια είμαι, και ξέρω πολύ καλά ποιος είναι. Συνεννοηθήκαμε απόλυτα.
Δεν υπάρχει κανένα θέμα εκεί».
Στη συνέχεια, αν και τονίζει πως είναι της άποψης πως «τα εν οίκω μη εν δήμω», λέει πως βγήκε και μίλησε επειδή «θεωρώ όμως ότι υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις ακραίων καταστάσεων, που πρέπει να βγεις και να διαψεύσεις κάποια πράγματα, τα οποία προσβάλλουν την προσωπικότητα κάποιου και τη διάθεση του».
Και τονίζει, πως «ένιωσα την ανάγκη, και είναι κάτι που κάνω σπάνια, να διαψεύσω κάτι που ήταν εντελώς λάθος, εντελώς φαντασιόπληκτο, χωρίς καμία λογική και υπόσταση, για να προστατέψω εκτός από τον εαυτό μου, και τον άνθρωπο που μοιράστηκα τη ζωή μου, και τον σέβομαι και τον αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ άσχημο να βάζουμε στο στόμα των άλλων πράγματα που δεν έχουν πει, και επίσης είναι πολύ άδικο, γιατί κι εγώ από τη μεριά μου είμαι πολύ φιλική με όλους σας, και δεν έχω αρνηθεί ποτέ να σας μιλήσω».
Παρά τις δυσκολίες, εκείνη δε σταματά να χαμογελά:«Είναι επιλογή μου να μη χάνω το χαμόγελο μου. Ακόμα και στα μαύρα και στα χειρότερα μου, επιλέγω να χαμογελάω γιατί με βγάζει από τη δύσκολη θέση που βρίσκομαι.Τα προβλήματα, οι δυσκολίες και οι αλλαγές στη ζωή δεν σταματάνε ποτέ. Η μιζέρια όμως, είναι κάτι που το επιλέγουμε ή όχι».

Πυρ και μανία είναι η Βίκυ Καγιά με δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει δηλώσει πως με τον πρώην σύζυγο της Νίκο Κριθαριώτη, χώρισαν γιατί είχαν… ερωτικά προβληματα

Πηγή: star
Keywords
Τυχαία Θέματα