5 εκατομμύρια δολάρια για τους πληγέντες της Ιαπωνίας

15:51 5/5/2011 - Πηγή: TVNea
To album “Songs for Japan”, στο οποίο συμμετείχαν διάσημοι τραγουδιστές όπως η Madonna, η Lady Gaga, και ο Bob Dylan, απέφερε έσοδα ύψους πέντε εκατομμυρίων δολαρίων, όπως ανακοίνωσαν οι δισκογραφικές εταιρίες. Το album αυτό είχε δημιουργηθεί ώστε τα έσοδα από τις πωλήσεις του να διατεθούν για τις ανάγκες των πληγέντων από το σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία.
Το
άλμπουμ "Songs For Japan" είναι μία συνεργασία μεταξύ των μεγαλύτερων δισκογραφικών εταιριών στον κόσμο. Κυκλοφόρησε πριν από έναν μήνα σε ψηφιακή μορφή, αλλά και σε διπλό CD. Από τις 25 Μαρτίου διατίθετο στα iTunes και από τις 4 Απριλίου σε CD.
Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι ο ιαπωνικός Ερυθρός Σταυρός έλαβε τον περασμένο μήνα δύο εκατομμύρια δολάρια και την Δευτέρα η οργάνωση έλαβε άλλα τρία εκατομμύρια δολάρια.

Μέχρι σήμερα, το album αυτό έχει πουλήσει και στις δύο μορφές του περισσότερα από 500.000 αντίγραφα. Το "Songs For Japan" περιλαμβάνει 38 επιτυχίες και κλασικά τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων του "Imagine" του John Lennon, το "Don't Let The Sun Go Down On Me" του Elton John και του "Pray" του Justin Bieber.

ant1online
Keywords
Τυχαία Θέματα