Ζωντανή με τεσσάρα η Ρεάλ

Στην πρώτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη νίκη της με 4-0 επί της Αλμερία.

Το απόλυτό της απέναντι στην Αλμερία κράτησε η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία πήρε την πέμπτη της νίκη στα ισάριθμα παιχνίδια με το συγκεκριμένο αντίπαλο, επικρατώντας αυτή τη φορά 4-0.

Έτσι, ξεπέρασε την Μπαρτσελόνα στη βαθμολογία και βρέθηκε στην κορυφή μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας όμως, ένα παιχνίδι παραπάνω. Στο

27΄ο Ντι Μαρία με εξαιρετικό σουτ άνοιξε το σκορ για τη «βασίλισσα» για να γίνει το 2-0 από τον Μπέιλ στο 53’.

Η συνέχεια, ήταν ανάλογη για τους «μερένγκες» καθώς έφτασαν σε ακόμα δύο γκολ. Ο Ίθκο στο 56’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Μοράτα στο 85’ που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ντιέγκο Λόπεθ, Νάτσο, Βαράν, Πέπε, Φάμπιο Κοεντράο (73’ Γιορέντε), Μόντριτς, Ιγιαραμέντι, Ντι Μαρία (64’ Κασεμίρο), Μπέιλ (69’ Μοράτα), Μπενζεμά, Ίθκο.
ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστεμπάν, Νέλσον, Τορσιλιέρι, Μαρτίνεθ, Μανέ, Κορόνα (72’ Σοριάνο), Τεμπάρ, Βέρζα, Ζονγκό (69’ Όσκαρ Ντιάζ), Ρόδρι (57’ Βιντάλ), Μπαρμπόσα.

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα