Ζαμπίδης: Οι Έλληνες, αν θέλουν, μπορούν να μετακινήσουν... βουνά

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης γνωρίζει μόνο τη νίκη και παροτρύνει όλους τους Έλληνες να κάνουν το ίδιο, προκειμένου να επιστρέψουν τα χαμόγελα στις θέσεις τους. «Πρέπει να κοιτάξουμε ψηλά, επιτέλους», δήλωσε αποκλειστικά στο Onsports, λίγες ώρες πριν τον αποψινό (21:00) αγώνα, με αντίπαλο τον Φατί Μερζά, στο πλαίσιο του «Iron Challenge».

Αισιόδοξος σε ό,τι αφορά στην επόμενη μέρα και τη ψυχολογία του Έλληνα, δηλώνει ο Μιχάλης Ζαμπίδης. «Μέσα απ' αυτό που ζούμε, θα βγει μια πολύ θετική

ενέργεια και μια ψυχική ανάταση», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο Onsports o «Iron Mike».

Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος τα τελευταία 15 χρόνια σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία σε δεκάδες χώρες, αναφέρθηκε, επίσης, στην αντιμετώπιση που έχει από τους ξένους αντιπάλους του, στο εξωτερικό, στη σημασία των επιτυχιών από Έλληνες αθλητές σε μια τέτοια περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε, στα νέα παιδιά για τα οποία αποτελεί πρότυπο, ενώ έστειλε μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους που θα βρεθούν απόψε (21:00), στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ελληνικού, για να παρακολουθήσουν το «Iron Challenge».

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον παγκόσμιο τίτλο του «King Of The Ring», κάτι το οποίο θα του δώσει το ένα από τα δέκα, συνολικά, «εισιτήρια» για το «Super World Title».

Το αποψινό «μενού» περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, 7 pre-games, 6 αγώνες kick boxing με Έλληνες αθλητές και αποκορύφωμα της βραδιάς θα είναι ο πολύ μεγάλος αγώνας του Μιχάλη Ζαμπίδη με τον Συριοαυστριακό, Φατί Μερζά.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα