Ξάνθη: Γέμισαν οι δρόμοι με μεθυσμένους… Καρναβαλιστές

Ξεφάντωσαν οι Καρναβαλιστές στην Ξάνθη με χορό και πολύ... ποτό

Από την Παρασκευή, κάτοικοι και επισκέπτες της Ξάνθης παραδόθηκαν στα μυστικά του Διόνυσου και ήπιαν λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, σε κατάσταση μέθης.

Συνολικά από την Παρασκευή μέχρι και τη Δευτέρα περίπου 30 άτομα, νεαρά κυρίως, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο ιδιαίτερα ανησυχητικό περιστατικό. Αφού δέχθηκαν τις πρώτες

βοήθειες οι μεθυσμένοι Καρναβαλιστές αποχωρούσαν από το Νοσοκομείο και επέστρεφαν στα σπίτια τους!

Βέβαια υπήρξαν και αυτοί που δεν επισκέφτηκαν το νοσοκομείο αλλά επέλεξαν να ξαπλώσουν σε κάποιο παγκάκι της πόλης, κυρίως σε αυτά που βρίσκονται στην Κεντρική Πλατεία, ώστε να συνέλθουν.

Φυσικά, το ποτό έφερε και καυγάδες, κυρίως στους δρόμους, χωρίς ωστόσο τα πράγματα να ξεφύγουν και να απαιτηθεί η επέμβαση της Αστυνομίας.

Χωρίς ευτράπελα η παρέλαση

Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση κύλησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Σημαντική για ακόμη μια χρονιά ήταν και η συνδρομή των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού, οι άγρυπνοι φρουροί των καρναβαλικών εκδηλώσεων, που προσέφεραν απλόχερα τη βοήθεια τους.

Πηγή: thrakitoday.com

Keywords
Τυχαία Θέματα