Βήμα πρόκρισης στην Πόλη ο Ολυμπιακός

23:08 8/2/2012 - Πηγή: NewsBomb

Καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας έκανε στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός, κερδίζοντας με 67-65 την Εφές Αναντόλου.

Οι Πειραιώτες πήραν σπουδαίο «διπλό» στο «Σινάν Ερντέμ» και διατήρησαν στο ακέραιο τις ελπίδες τους για είσοδο στην 8άδα. Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Παπανικολάου ηγήθηκαν επιθετικά της ομάδας τους κόντρα στους Τούρκους, σε μια αναμέτρηση που εξελίχθηκε σε θρίλερ στο τελευταίο λεπτό, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε

65-65 16'' πριν από τη λήξη, αλλά τον Κώστα Σλούκα να τους λυτρώνει, με 2/2 βολές 10.4'' για το τέλος. Μοιραίος για τους Τούρκους ο Λαφαγέτ, που αστόχησε στο τρίποντο που θα έδινε τη νίκη στην Εφές.

Με «όπλο» την εξαιρετική άμυνά του, μέσω της οποίας εγκλώβισε την Εφές Αναντόλου, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο δεκάλεπτο και να προηγηθεί με 16-9. Ο Τζόι Ντόρσεϊ με τέσσερις πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ βοήθησε τα μέγιστα το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς να πάρει «κεφάλι» στο σκορ, ενώ πολύτιμη ήταν στο ίδιο διάστημα και η προσφορά του Κώστα Παπανικολάου, που πέτυχε πέντε πόντους.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα