Βαλβέρδε: «Είμαι στη διάθεση του προέδρου»

22:03 6/4/2012 - Πηγή: NewsBomb

Στην διάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να συζητήσουν για το ενδεχόμενο της παραμονής του στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του.

Ο Ισπανός τεχνικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην κάμερα της «Nova» τονίζοντας πως είναι έτοιμος να συζητήσει με τον πρόεδρο της Πειραϊκής ΠΑΕ για την παραμονή του στο Λιμάνι, όποια στιγμή επιθυμεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Παράλληλα,

ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για τους λόγους που θα… επηρεάσουν την απόφασή του σχετικά με το μέλλον του, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ακόμα, έκανε μία… σύγκριση των τίτλων που έχει κατακτήσει στον Πειραιά, αλλά και για τις σκέψεις του, αναφορικά με την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του «τσινγκούρι»:

Κύριε Βαλβέρδε, πόσο ιδιαίτερο είναι το ματς της Κυριακής με την Κέρκυρα, υπό την έννοια πως είναι το τελευταίο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι για τον Ολυμπιακό στην τρέχουσα περίοδο;

«Ναι, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς, γιατί είναι το τελευταίο μετά από μία σειρά πολλών παιχνιδιών. Κατά τη γνώμη μου έχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια στο Καραϊσκάκη. Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα έχοντας μία ωραία γεύση στο στόμα. Όμως, εκτός από αυτό, είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε. Όχι μόνο επειδή είναι το τελευταίο. Αλλά γιατί όπως είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, πιστεύω πως χρειαζόμαστε τρεις βαθμούς ακόμα, πρώτον για να διατηρήσουμε τη διαφορά μας απ' τον Παναθηναϊκό. Και δεύτερον, γιατί θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στο γήπεδο και όχι για άλλους τυπικούς λόγους».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα