Τζέραρντ: Πάμε για τον τίτλο!

Η Λίβερπουλ διεκδικεί στα ίσια το Πρωτάθλημα Αγγλίας, όπως δήλωσε ο Στίβεν Τζέραρντ μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ»

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ μετέτρεψε σε γκολ δυο από τα τρία πέναλτι που εκτέλεσε, θέτοντας τις βάσεις για την επιβλητική νίκη των «reds» με 3-0 απέναντι στη μισητή αντίπαλό τους και μιλώντας στο Sky Sports μετά το ματς

ξεκαθάρισε ότι όλοι στη Λίβερπουλ πιστεύουν στον τίτλο!

«Ήρθαμε εδώ (σ.σ. Ολντ Τράφορντ) για τη νίκη, ήταν δύσκολο αλλά πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θα γιορτάσουμε απόψε, αλλά πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Σήμερα αποδείξαμε ότι είμαστε διεκδικητές του τίτλου και θα παλέψουμε μέχρι τέλους», είπε αρχικά ο Τζέραρντ και συνέχισε: «Το πιστεύουμε. Έχω πει πολλές φορές όμως ότι στο ποδόσφαιρο το ευκολότερο πράγμα είναι να μιλάς. Πρέπει να πάμε στο επόμενο ματς και να αντιμετωπίσουμε την Κάρντιφ σαν να είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ίδιο πρέπει να γίνει και με τη Σάντερλαντ και αν διατηρήσουμε αυτή την νοοτροπία, θα πάρουμε πολλές νίκες. Θέλουμε τον κόσμο, που παλεύει μαζί μας, να πιστέψει σε αυτό γιατί εμείς το πιστεύουμε».

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα