Διπλό παραμονής για τον Εργοτέλη, 3-2 στην Τρίπολη

Τεράστια νίκη μέσα στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης πανηγύρισε ο Εργοτέλης με 3-2 και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα.

Οι Κρητικοί ισοφαρίστηκαν δύο φορές από τους Αρκάδες, αλλά τελικά απέδρασαν με το τρίποντο ανεβαίνοντας στους 35 βαθμούς. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι έμειναν στους 51 βαθμούς πέντε πίσω από τον τέταρτο Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του Στάικου Βεργέτη να πιέζει και να έχει δοκάρι μόλις στο 5' με τον Χουάνμα. Κόντρα στη ροή του ματς όμως ο Εργοτέλης πήρε προβάδισμα με τον Μονακέλο στο 33' για να λήξει με αυτό το σκορ το

πρώτο ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Αστέρας έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Πάπα Σανκαρέ. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και ξαναπήραν κεφάλι στο σκορ με μία παλικαρίσια προσπάθεια του Χαντί στο 66'. Και πάλι όμως οι Αρκάδες βρήκαν απάντηση με σκόρερ τον Χουάνμα με κοντινή προβολή.

Η τελευταία λέξη όμως ανήκε στο συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Οι Κρητικοί κέρδισαν πέναλτι σε μία πάντως αμφισβητούμενη φάση, αλλά ο Διαμαντάκος το μετέτρεψε σε γκολ χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Πηγή: Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα