Τρίκαλα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πυροσβεστών (video-pics)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στα Τρίκαλα πραγματοποίησαν το πρωί πυροσβέστες από τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Δυτικοθεσσαλικής Ένωσης κ. Κωνσταντίνος Μασούρας η κινητοποίηση έγινε «για να μάθει ο κόσμος τα προβλήματά μας. Ζητάμε απ' όλους τους πολίτες να σταθούν δίπλα μας. Όπως στεκόμαστε κι εμείς, με αυταπάρνηση, στο πλευρό τους! Τους προστατεύουμε,

αλλά θέλουμε και αυτοί να μας». Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο trikalaola.gr, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Έρχονται επώδυνα, αβάσταχτα μέτρα για τον κλάδο μας, που επιτελεί λειτούργημα. Έχουμε οικογένειες και πρέπει να επιβιώσουμε. Και για να συμβεί αυτό, επιβάλλεται να αντισταθούμε και να φωνάξουμε για το δίκιο μας. "Πάγωσαν" οι μισθολογικές προαγωγές. Κάθε μέρα δεχόμαστε νέα πλήγματα στους μισθούς μας. Τα ωράρια εργασίας είναι εξωπραγματικά. Δεν ζητάμε υπέρογκους μισθούς, αλλά μισθό για να επιβιώνουμε! Θέλουμε, μέχρι τελευταία στιγμή, να πιστεύουμε ότι η Κυβέρνηση θα τηρήσει αυτό που είπε με τα ισοδύναμα μέτρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα