Το δείπνο επιβράβευσης του Δ. Γιαννακόπουλου στην ΑΕ Σπάρτης (photos)

Οι Κυπελλούχοι Λακωνίας βρέθηκαν στην Αθήνα όπου τους παρέθεσε δείπνο ο Δ. Γιαννακόπουλος, δίνοντάς τους το πριμ των 5000 ευρώ που είχε υποσχεθεί αλλά και το σύνθημα για νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο κ. Γιαννακόπουλος από την αρχή της φετινής χρονιάς στηρίζει την ΑΕ Σπάρτης, ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του και η κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς, του Κυπέλλου Λακωνίας, έφερε και την πρώτη γερή επιβράβευση για τους Λάκωνες. Ο Δ. Γιαννακόπουλος παρέθεσε απόψε (11/03) δείπνο στην ομάδα και

το τεχνικό τιμ της Σπάρτης, έδωσε το πριμ των 5.000 ευρώ που είχε υποσχεθεί αμέσως μετά τον τελικό, ενώ έθεσε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών για τη συνέχεια.

Ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε προς τους ποδοσφαιριστές πως είναι ικανοποιημένος από τη φετινή τους προσπάθεια, εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική και υπογράμμισε πως περιμένει να μεγαλώσουν κι άλλο οι φιλοδοξίες όλων στην ΑΕ Σπάρτης, έτσι ώστε τη νέα χρονιά να βάλουν… πλώρη για την άνοδο στη Football League. Αξίζει να σημειωθεί πως στο δείπνο έδωσε το «παρών» και ο Παύλος Γιαννακόπουλος, μαζί με τη σύζυγό του Δέσποινα, ενώ όπως ήταν φυσικό, το τρόπαιο του Κυπέλλου είχε την τιμητική του σε όλη τη διάρκεια της όμορφης βραδιάς.

Δείτε τις φωτογραφίες στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα