Θράκη: Νέες επιδοτούμενες θέσεις για ανέργους!

Μέσα στην καρδιά της οικονομικής κρίσης, έχετε την ευκαιρία να ενισχύσετε αποφασιστικά την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, προσλαμβάνοντας εργαζόμενους που χρειάζεστε και μάλιστα καταρτισμένους επάνω στο δικό σας επιχειρησιακό αντικείμενο.

Το νέο σχέδιο δράσης του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Σ.Ε.Τ.Ε.) για την ένταξη των νέων έως 29 ετών στην αγορά εργασίας προβλέπει:

5ΜΗΝΗ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΙΑ:

Απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ έως 29 ετών με αμοιβή 460€/μήνα

Απόφοιτους υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας

εκπαίδευσης έως 29 ετών με αμοιβή 400€/μήνα

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΓΙΑ

Απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ 80 ώρες με επιδότηση 5€/ώρα

Απόφοιτους υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έως 100 ώρες με επιδότηση 5€/ώρα

Καθοδήγηση / εκπαιδευτικό Mentoring

Εποπτεία της πρακτικής άσκησης του ωφελούμενου, συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγησή του από εξειδικευμένα στελέχη του παρόχου κατάρτισης

Ο αριθμός των ανέργων που θα μπορεί κάποια εταιρεία να προσλάβει για πρακτική άσκηση θα είναι συνάρτηση του προσωπικού της (30%).

Επίσης, σε περίπτωση που κάποιος ή κάποιοι από τους ασκούμενους αυτούς με τη λήξη της – δωρεάν για τις εταιρείες – 5μηνης πρακτικής τους, προσληφθούν, τότε οι εταιρείες θα δικαιούνται επιδότηση όλων των εργασιακών εισφορών, για διάστημα ενός έτους.

Υπολογίζεται πως οι υποψήφιοι θα είναι διαθέσιμοι για πρακτική άσκηση από τα μέσα

Μαΐου.

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως κόστος για την εταιρεία για τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα.

Η γενική αρχή είναι ότι ο δικαιούχος άνεργος ΑΦΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΕΚ, θα προσφέρει εργασία σε εταιρείες με τη μορφή πρακτικής άσκησης, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Το ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΕΚ ΘΡΑΚΗΣ έχοντας το μεγαλύτερο μητρώο ανέργων υποψηφίων για ένταξη σε αυτό το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα είναι σε θέση να συνεργαστεί άμεσα μαζί σας, ώστε να εξασφαλίσετε κατά προτεραιότητα τους εργαζόμενους που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας.

Είναι σημαντικό ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα έχουν, προηγουμένως αξιολογηθεί και πιστοποιηθεί μέσα από διεθνώς πιστοποιημένες και παραδεκτές διαδικασίες αξιολόγησης προσόντων και προσωπικότητας, άρα θα είναι ΕΤΟΙΜΟΙ να προσφέρουν και να απογειώσουν την παραγωγικότητά σας.

Έμπειροι σύμβουλοι και εξωτερικοί συνεργάτες του ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΚΕΚ ΘΡΑΚΗΣ θα παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες σας βάσει του προφίλ της εταιρείας σας και των απαιτήσεών σας, όσων αφορά τους υποψηφίους. Η διαδικασία δεν είναι γραφειοκρατική.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε στο 2552027749 και 2552027626

Keywords
Τυχαία Θέματα