«Θα είμαστε και του χρόνου εδώ με το 4ο αστέρι»

17:34 8/5/2012 - Πηγή: NewsBomb

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός παρουσίασε την συλλεκτική φανέλα της ομάδας - Το Onsports βρέθηκε στο Φάληρο και κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν στο «Red Store» - Για το... τέταρτο αστέρι έκανε λόγο ο Βασίλης Τοροσίδης, για ανάλογες επιτυχίες μίλησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ ο Κέβιν Μιραλάς... ανανέωσε το ραντεβού του για του χρόνου με τη

νέα φανέλα και το νέο τίτλο!

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε – σε συνεργασία με την Puma - επίσημα στο κατάστημα «Red Store», στο «Γ. Καραϊσκάκης», την συλλεκτική φανέλα για την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος, του 25ου κυπέλλου και παράλληλα του 15ου νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου.

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένο ν' αρχίσει στις 14:00, ενώ την ομάδα του Ολυμπιακού εκπροσώπησαν οι Κέβιν Μιραλάς, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης.

Λίγο πριν τις 14:30 έφτασαν οι Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ ελάχιστα αργότερα έκανε την εμφάνισή του και ο Κέβιν Μιραλάς συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά.

Και οι τρεις παίκτες φόρεσαν αμέσως λευκά μπλουζάκια, τα οποία αναγράφουν συνθήματα σχετικά με το 39ο πρωτάθλημα που κατέκτησε φέτος η ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ πόζαραν για αρκετή ώρα μπροστά στα φλας των φωτογράφων.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα