Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

11:59 7/4/2012 - Πηγή: NewsBomb

Oι επερχόμενες εκλογές, η απεργία της ΠΝΟ, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά κυριαρχούν στο τύπο.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σοκ για 700.000 υπαλλήλους...".

Η εφημερίδα γράφει ότι "νέες μειώσεις στα εφάπαξ Δημοσίου και ΔΕΚΟ που ξεκινούν από το 13% και μπορεί να φτάσουν ως και 40% κατά μέσον όρο δείχνουν οι μελέτες που εκπονούνται από

το υπουργείο Εργασίας, την Εθνική Αναλογιστική Αρχή και στελέχη (αναλογιστές) της Τρόικας!".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Να αφήσουν τα κόλπα με τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ και ο Παπαδήμος".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στη Συγγρού για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών στη σκιά των σεναρίων που διακινούνται - και στο προσκήνιο πλέον - για μετάθεση ή αναβολή των εκλογών. Για το επιτελείο του κ. Σαμαρά η 6η Μαΐου θεωρείται πάντως το απώτατο χρονικό όριο για τη διεξαγωγή των εκλογών".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Η αριστερά της πλούσιας ζωής".

Η εφημερίδα γράφει ότι "η συνδικαλιστική Αριστερά ήταν μόνιμος θαμώνας στον παράδεισο και ο Ν. Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ήταν κάποτε ο φόβος και ο τρόμος των προέδρων της ΔΕΗ. Πριν από λίγα χρόνια και πριν από το 2009 ο προαναφερόμενος εφορμούσε με ιαχές στα γραφεία των προέδρων της ΔΕΗ, συνοδευόμενος από αλλόφρονες συναδέλφους του".

ΕΘΝΟΣ: "Δυσφορία Βρυξελλών για τη «ραστώνη»".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "πηγή σοβαρής ανησυχίας αποτελούν για την κοινοτική ηγεσία το προεκλογικό πάγωμα των μεταρρυθμίσεων και η μετεκλογική αβεβαιότητα. Διάχυτος είναι ο φόβος ότι από τις κάλπες θα προκύψει παρατεταμένη ακυβερνησία, με εμπλοκή στην υλοποίηση των συμφωνημένων μέτρων".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Πατέρας Ελπίδιος: «Ερχονται Δύσκολες Μέρες! Μαζέψτε Τροφή για 6 Μήνες".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "«αυτά που βλέπω στην Αφρική έρχονται εδώ στην Ελλάδα!!! Η πείνα και η φτώχεια της Αφρικής αρχίζει και αγγίζει πάρα πολύ εδώ την πατρίδα μας!... Και το λέω με πολύ θλίψη, γιατί ήμουνα στην Αφρική και επιστρέφοντας εδώ άκουσα πράγματα πολύ παράξενα... »".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Γκρίζο παιχνίδι με τις εκλογές".

Η εφημερίδα γράφει ότι "την αναβολή σιγοντάρουν Καρατζαφέρης, Παπαρήγα, Σηφουνάκης, Βαλυράκης, ακόμα και ο Ψαριανός της ΔΗΜ.ΑΡ. Τη σύγχυση επέτεινε και ο Γιαννίτσης".

ΕΣΤΙΑ: "Κίνδυνος αδιεξόδου μετά τις εκλογές".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "κάποιοι διατείνονται ότι στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, γιατί τον τελικό λόγο έχει ο κυρίαρχος λαός. Συχνά όμως οι επιλογές τις οποίες κάνει ο λαός οδηγούν οι ίδιες σε αδιέξοδα".

Η ΑΥΓΗ: "Η βία, το αδιέξοδό τους".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η κλιμάκωση της βίας εκ μέρους της κυβέρνησης ερμηνεύεται από την εκλογική καταβαράθρωση ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., καθώς, σύμφωνα με νέες δημοσκοπήσεις, τίθεται εν αμφιβόλω η δυνατότητά τους να συγκεντρώσουν 151 έδρες από κοινού. Το γεγονός αυτό πυροδότησε χθες σενάρια για μετάθεση των εκλογών".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Ρύθμιση των δανείων τη Μεγάλη Εβδομάδα".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "η εκρηκτική αύξηση των δανείων που βρίσκονται σε καθυσ

Keywords
Τυχαία Θέματα