Τα έψαλαν στην πολιτική ηγεσία

Παραμονή χριστουγέννων σήμερα και οι πολιτικοί αρχηγοί άκουσαν τα κάλαντα.

Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος , ο οποίος συναντήθηκε με παιδιά από τα παιδικά χωριά SOS, άκουσε τα κάλαντα από την Ένωση Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου «Το Κούγκι», την Ένωση Καλυμνίων Αττικής «Ο Άγιος Νικόλαος» και την Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος.

Η παιδική χορωδία της Κιβωτού του Κόσμου επισκέφθηκε τον αρχηγό της ΝΔ Αντώνη

Σαμαρά.

Κάλαντα με διαφορετικό τρόπο έψαλαν οι επιτροπές ανέργων και εμποροϋπαλλήλων στην Αλέκα Παπαρήγα, διαφοροποιώντας τους στοίχους.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης άκουσε τα Κάλαντα από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ευχήθηκε με την προσπάθεια όλων να ξεπεράσουμε το δύσκολο 2012.Στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του, ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε την ελπίδα ότι «όλοι έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, τις δυσκολίες, ιδιαιτέρως του πρώτου τριμήνου, και θα σκεφτούν όλοι πρώτα την Ελλάδα και μετά τα προσωπικά τους συμφέροντα».

Ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης είπε τα κάλαντα και στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. «Δε μας αξίζει να ξαναζήσουμε τέτοια Χριστούγεννα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ευχήθηκε το 2012 να είναι χρονιά ανατροπών που θα φέρει κοινωνική δικαιοσύνη.

Στον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη είπε τα κάλαντα το Ελληνικό Σωματείο Διάσωσης και Διάδοσης Πολιτιστικής Κληρονομιάς οι «Μωμόγεροι». Ο κ. Κουβέλης ευχήθηκε να αναθερμάνουμε την δύναμη της ελπίδας για το αύριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα