Συνελήφθησαν οι διαρρήκτες έξι σπιτιών στην Μεσσηνία

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων ΡΟΜΑ ηλικίας 39, 26, 25 και 19 ετών αντίστοιχα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατά συναυτουργία προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις συλληφθέντες, κατά τον τελευταίο μήνα, εισέρχονταν σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, είχαν διαπράξει το τελευταίο μήνα τις εξής

κλοπές-διαρρήξεις και απόπειρα κλοπής σε οικίες:

Την 21-5-2012, στην Καλλιθέα Καλαμάτας, αφαίρεσαν από οικία, χρυσαφικά και κοσμήματα.

Την 20-5-2012, στην Παλιόχωρα Μεσσηνίας, αφαίρεσαν από οικία αλλοδαπής, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο, χρυσαφικά και χρηματικό ποσό.

Την 14-5-2012, στα Γιανιτσάνικα Μεσσηνίας, αφαίρεσαν από οικία μία φωτογραφική μηχανή.

Την 13-5-2012, στην Μικρή Μαντίνεια Μεσσηνίας, μπήκαν σε οικία, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι.

Την 5-5-2012, στα Κατσεϊκα Καλαμάτας, αφαίρεσαν από οικία, χρυσαφικά και χρηματικό ποσό.

Την 1-5-2012, στην Καλαμάτα, αφαίρεσαν από οικία, μία φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα κυνηγετικό όπλο και χρηματικό ποσό.

Συνολικά από την δράση τους, είχαν αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 7.500 ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα όχημα ιδιοκτησίας του 39χρονου, ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ο οποίος του παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Καλαμάτας.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα