Στον ανακριτή Γερμενής, Ηλιόπουλος και Μπούκουρας

Ενώπιων των εφετών- ανακριτών Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου, έχουν κληθεί να καταθέσουν σήμερα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας.

Οι τρεις βουλευτές της ΧΑ κατηγορούνται για το κακούργημα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, για το οποίο, πριν λίγο καιρό, η Βουλή

αποφάσισε την άρση της ασυλίας τους.

Πρώτος στους ανακριτές έφτασε ο κ. Γερμενής και ακολούθησε ο κ. Ηλιόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι «η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο δίκαιο κόμμα και διεξάγει ένα δίκαιο πολιτικό αγώνα. Είτε εντός κοινοβουλίου που μας έχει στείλει ο ελληνικός λαός για να αντιπροσωπεύσουμε το έθνος είτε εντός Κορυδαλλού που μας θέλει το σάπιο, διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς, εμείς θα αγωνιστούμε για τον ελληνικό λαό και την πατρίδα. Δεν μας λυγίζουν οι διώξεις. Είμαστε εδώ πιο δυνατοί από ποτέ. Η Χρυσή Αυγή θα νικήσει. Η Ελλάδα θα νικήσει και το δίκαιο θα επιστρέψει στον τόπο του». Τέλος υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει καμία κατηγορία».

Έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων έχουν συγκεντρωθεί περίπου 150 άτομα, υποστηρικτές της ΧΑ, οι οποίοι κρατώντας ελληνικές σημαίες φωνάζουν συνθήματα υποστήριξης για τους τρεις βουλευτές.

Κασιδιάρης: Η ΧΑ διώκεται, τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι ελεύθερα

Εκεί βρίσκεται και ο βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος σε δηλώσεις του επισήμανε ότι μόνο η Χρυσή Αυγή βρίσκεται διωκόμενη, ενώ «τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και οι τρομοκράτες κυκλοφορούν ελεύθεροι».

Στην Ευελπίδων επίσης βρίσκονται, για υποστήριξη στους τρεις συναδέλφους τους, και οι κ.κ. Παναγιώταρος, Ζαρούλια, Μπαρμπαρούσης, Κουκούτσης, Μίχας και Γρέγος.

Διαβάστε επίσης:

Απολογούνται Γερμενής, Ηλιόπουλος, Μπούκουρας

Κασιδιάρης: Η ΧΑ διώκεται, τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι ελεύθερα

Προσφυγή της Χρυσής Αυγής στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Ν. Μιχαλολιάκου από τη φυλακή

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Ν. Μιχαλολιάκου από τη φυλακή

Keywords
Τυχαία Θέματα