Έτσι εντόπισαν τον Άγγελο Φιλιππίδη!

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στην Τουρκία -και πιο συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη- ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης.

Τούρκοι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του Έλληνα πρώην ισχυρού άνδρα του ΤΤ, αναλύοντας τα ηλεκτρονικά ίχνη του κινητού του τηλεφώνου.
Και αυτό, γιατί το ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του έγινε διεθνές, ενώ οι ελληνικές αρχές διαπίστωσαν πως το κινητό του τηλέφωνο εκπέμπει από το

εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Τουρκία.

Έτσι, ενημέρωσαν την τούρκικη αστυνομία, η οποία εντόπισε το ακριβές σημείο που βρισκόταν. «Ο Άγγελος Φιλιππίδης έκανε το λάθος να μιλάει συνεχώς στα τηλεοπτικά κανάλια με το κινητό του τηλέφωνο... Μέχρι το μεσημέρι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης του και σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί θα εκδοθεί στη χώρα μας» λέει στο protothema.gr στέλεχος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τη σύλληψη του Άγγελου Φιλιππίδη, ο οποίος υποστήριζε πως βρίσκεται στις ΗΠΑ τον τελευταίο μήνα και θα επέστρεφε στην Αθήνα στις αρχές της εβδομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα