ΣΟΚ: «Έσβησε» μέσα στην Ασφάλεια Βόλου 52χρονος

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας, λίγα λεπτά μετά τις 14.30, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, όταν 52χρονος Σύριος μετανάστης και ενώ βρίσκονταν στον χώρο αναμονής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφτασε στο αστυνομικό Μέγαρο της συμβολής των οδών Γαλλίας και Ροζού και μετέφερε τον άνδρα στο Νοσοκομείου Βόλου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο

52χρονος Σύριος (ένας εκ των 23ων μεταναστών που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα στις 29 Οκτωβρίου έξω από τον Βόλο και πιο συγκεκριμένα στην ΠΑΘΕ, στο ύψος του κόμβου Μικροθηβών, όπου όχημα -φορτηγάκι- εξετράπη της πορείας τους, γεγονός από το οποίο αποκαλύφθηκε ότι στην καρότσα του μετέφερε παράνομα τους μετανάστες), έχοντας αφεθεί ελεύθερος από τις 31 Οκτωβρίου, βρέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου ώστε να παραλάβει υπηρεσιακό έγγραφο.

Με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας που έχει παραγγελθεί να αναμένονται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του.

Πηγή: e-volos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα