Σκληρή επίθεση οπαδών σε γυναίκα μπροστά στο παιδί της (Pic)

Φρικιαστικές εικόνες με μητέρα είναι αιμόφυρτη μπροστά στην 8χρονη κόρη της

Πριν λίγες ημέρες διεξήχθη ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αυτό της Ρίβερ Πλέιτ με την Μπόκα Τζούνιορς. Το μίσος ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων είναι μεγάλο και όπως αποδείχθηκε δεν λογαριάζουν ούτε φύλα ούτε και ηλικίες.

Η Λορένα Σάμπιο -υποστηρίκτρια της Ρίβερ- μαζί με την κορούλα της Αλτέα, θέλησαν να παρακολουθήσουν το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Μπόκα, αυτό όμως που συνέβη δεν το φανταζόταν ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της.

Κάποιος φανατικός οπαδός της Μπόκα με το ψευδώνυμο

«Κέτσαπ», είδε πως η 33χρονη μητέρα φορούσε μπλούζα της Ρίβερ και αμέσως την πλησίασε αρχίζοντας να την γροθοκοπεί στο κεφάλι και μάλιστα μπροστά στα μάτια της 8χρονης κόρης της. Αποτέλεσμα αυτής της σκληρής και άνανδρης επίθεσης, είναι η Λορένα να υποστεί τρομερές κακώσεις και να είναι πολύ δύσκολο φάει.

«Ήμουν ξαπλωμένη στο έδαφος έχοντας ίσα ίσα τις αισθήσεις μου και μου είπε να μείνω εκεί και με προειδοποίησε πως αν πάω στην αστυνομία, θα πληρώσω το τίμημα», ανέφερε τρομαγμένη η μητέρα στα ΜΜΕ της Αργεντινής.

Προς το παρών η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει στη σύλληψη του δράστη, με την μητέρα πάντως να αναφέρει ακόμα στα τοπικά Μέσα, πως έχει καταστραφεί το πρόσωπο της, ενώ φοβάται πλέον για τη ζωή αυτής και της κόρης της, με την 8χρονη να έχει συνεχώς εφιάλτες μετά το τραγικό περιστατικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα