Σελήνη στον Καρκίνο: Αγκαλιές και φιλιά

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και η μέρα έχει ξεκινήσει με καλή μεν διάθεση αλλά κάπως τεμπέλικη,…

Προς το βράδυ μας πιάνει μια λιγωμένη διάθεση, πολύ ρομαντική και νοσταλγική, με τάσεις να χαλαρώσουμε, να ερωτοτροπήσουμε ή να αναπολήσουμε το παρελθόν.

Ας δούμε την αστρολογική επιρροή της μέρας στα 12 ζώδια:

Κριοί: Σήμερα δεν είναι για πολλά-πολλά. Αισθάνονται την ανάγκη να μείνουν

σπίτι να το χαρούν και να χαλαρώσουν. Γενικότερα θέλουν να απομονωθούν και η διάθεσή τους είναι ιδιαίτερα νοσταλγική.

Ταύροι: Νιώθουν πιο μάχιμοι από τα άλλα ζώδια, λόγω της παρουσίας Ήλιου, Ερμή και Άρη στο ζώδιό τους. Θα είναι δραστήριοι και θα κινηθούν προς τους τομείς που αγαπούν: καλοπέραση, ποιοτικό φαγητό, έντονες συναισθηματικές εκδηλώσεις με κάποιες λαίμαργες τάσεις ή και υπερβολικές απαιτήσεις.

Δίδυμοι: Καλό είναι να καταπιαστούν με κάποιες οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, ενώ το απόγευμα ενδείκνυται για να προσπαθήσουν την επίλυση ενός επαγγελματικού θέματος που τους κατατρέχει και δεν τους αφήνει σε ησυχία.

Καρκίνοι: Βγάζουν έντονο συναισθηματισμό. Είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί, θέλουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στα αγαπημένα τους πρόσωπα και να μοιραστούν πολλές αγκαλιές.

Λέοντες: Λειτουργούν αρκετά παρασκηνιακά, δεν εκδηλώνονται σε προσωπικά θέματα, αλλά βάζουν μεγάλη ενέργεια στα επαγγελματικά τους θέματα. Προς το βράδυ μπορεί να νιώσουν κάπως ανήσυχοι συναισθηματικά.

Παρθένοι: Είναι στα πάνω τους γενικότερα, φιλικοί, αισθησιακοί, βάζουν όλες τις δυνάμεις τους στην απόκτηση γνώσεων πάνω σε έναν τομέα που τους ενδιαφέρει, ενώ το βράδυ μπορεί να ζήσουν πολύ ερωτικές στιγμές.

Ζυγοί: Τρώγονται με τη δουλειά, βαριούνται, θέλουν να ξεσκάσουν και δεν μπορούν. Αισθάνονται πιεσμένοι και καταβεβλημένοι. Το βράδυ θα κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να καλυτερέψουν τη διάθεσή τους.

Σκορπιοί: Είναι επίσης σε καλή διάθεση σήμερα. Μπορούν να κλείσουν μια καλή συνεργασία ή να ξεκινήσουν διαδικασίες για ένα νέο ενδιαφέρον που θέλουν να εντάξουν στη ζωή τους. Το βράδυ μια όμορφη βόλτα στη θάλασσα, θα τους ανεβάσει και θα τονώσει τον ιδιαίτερο ψυχισμό τους.

Τοξότες: Νιώθουν καλύτερα, αναρρώνουν από πιθανές ανοιξιάτικες αλλεργίες, στα εργασιακά τους πηγαίνουν καλά, αλλά σήμερα ανήκουν σε αυτούς που σήμερα προτιμούν την ησυχία τους και την παρέα με τον εαυτό τους.

Αιγόκεροι: Είναι οι πιο δημιουργικοί και οι πιο παραγωγικοί της ημέρας. Αισθάνονται μεγάλη ευεξία, ευνοούνται στις υποθέσεις τους και αν τους απασχολεί ένα συναισθηματικό θέμα είναι ιδανική ευκαιρία να τα αποκαταστήσουν. Γενικότερα μπορούν να κάνουν επιτυχημένες κινήσεις σε όλους τους τομείς.

Υδροχόοι: Ξοδεύουν κάποια χρήματα για το σπίτι τους ή για κάτι που τους ενθουσιάζει. Ενδιαφέρονται για το χώρο που ζουν και το χώρο που δουλεύουν και βάζουν όλες τις δυνάμεις τους για να διαμορφώσουν ένα περιβάλλον που στο εξής θα το απολαμβάνουν.

Ιχθύες: Με ανεβασμένη, εύρυθμη συναισθηματική διάθεση, στέλνουν τηλεπαθητικά μηνύματα, είναι πολύ διαισθητικοί και το ένστικτό τους πολύ ανεπτυγμένο. Επικοινωνούν εύκολα με τους άλλους και μπορούν να περάσουν μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση, φλερτ, έρωτα και αρκετή χαρά.

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/4;

Οικονομικές προβλέψεις, από 23 έως 26 Απριλίου

10 πράγματα που δηλώνουν ότι είσαι γνήσιος Ταύρος

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/4

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Πέμπτη 23 Απριλίου

Keywords
Τυχαία Θέματα