Παραδόθηκαν οι κάλπες στην Πάφο

18:35 9/1/2015 - Πηγή: NewsBomb
Παραδόθηκαν σήμερα οι κάλπες στους προεδρεύοντες και των 30 εκλογικών κέντρων που θα λειτουργήσουν στο Δήμο Πάφου, ανέφερε ο Έφορος…

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο κ. Μαλλουρίδης είπε πως έγινε και σχετική επιμόρφωση όλων όσοι θα προεδρεύσουν ούτως ώστε την Κυριακή να είναι σε θέση να εκτελέσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα καθήκοντα τους, που τους έχει αναθέσει ο Έφορος, αλλά και τα καθήκοντα που πηγάζουν από τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας.

Ο κ. Μαλλουρίδης σημείωσε πως όσοι ήθελαν να αντικαταστήσουν τα εκλογικά

τους βιβλιάρια λόγω απώλειας ή φθοράς αποτάθηκαν σήμερα - τελευταία μέρα - και συγκεκριμένα μέχρι τις 15:00 το απόγευμα στα γραφεία του Εφόρου στην Επαρχιακή Διοίκηση, καταβάλλοντας και τέλος 8,5 ευρώ.

Διευκρίνισε πως σ’ αυτές τις εκλογές μόνο με εκλογικό βιβλιάριο μπορεί ένας εκλογέας να ψηφίσει και όχι μόνο με οποιοδήποτε άλλο έγγραφο. Ως παράδειγμα, αναφέρθηκε στις ευρωεκλογές που ο ψηφοφόρος μπορούσε να παρουσιάσει το δελτίο ταυτότητας.

Παράλληλα κάλεσε τους ενδιαφερόμενους ψηφοφόρους που θέλουν να ενημερωθούν σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζουν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 26-801144 και στο 26- 801143 αλλά και στην ιστοσελίδα της Επαρχιακής Διοίκησης.

ΠΗΓΗ ΣΙΓΜΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα