«Οι Ιταλοί έστειλαν τον Μόντι στη Μέρκελ-Θα σας στείλουμε και εμείς»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τα αγροτικά θέματα.

Σχολιάζοντας την πρωτολογία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και

την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, ο κ. Πάνος Καμμένος σημείωσε ότι «καταλάβαμε ότι βρισκόμαστε στο Τριώδιο», ενώ υποστήριξε ότι γίνεται «προσπάθεια να διαλυθεί η πρωτογενής παραγωγή και η μεσαία τάξη της χώρας». Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αφού αναφέρθηκε στα Ζάππεια και την μη τηρησή τους από τον Αντώνη Σαμαρά, στηλίτευσε και το γεγονός, ότι ο πρωθυπουργός αμέσως μετά την πρωτολογία του αποχώρησε από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής και δεν έκατσε να ακούσει τις τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης.

«Στόχος της Τρόικας και των δανειστών είναι να σταματήσει να υπάρχει πρωτογενής παραγωγή, γιατί μόνο έτσι μπορούν να ελέγξουν ένα ολόκληρο έθνος. Αυτό το σχέδιο εκπονούν οι δανειστές και η συγκυβέρνηση» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος, και έδωσε σχετικό παράδειγμα με το μαλακό και το σκληρό στάρι, όπου στην Ελλάδα παράγεται μόνο σκληρό που κάνει για ζυμαρικά και στέλνεται στην Ιταλία. Πρόσθετα, ο κ. Καμμένος κατηγόρησε την κυβέρνηση για ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας.

«Τα μνημόνια είναι αυτά που καθορίζουν την πολιτική που οδηγεί τον κοινωνικό σε διάλυση. Εκτελείτε εντολές των δανειστών. Δεν έχετε τη δυνατότητα και δεν θέλετε να ασκήσετε εθνική πολιτική γιατί ο στόχος σας είναι να μην υπάρχουν επενδύσεις στην ελληνική παραγωγή», επισήμανε ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ανέφερε ότι «δεν θα σας επιτρέψουμε να κάνετε με τη λίστα Λαγκάρντ ότι κάνατε με τη Siemens».

«Οι Ιταλοί έστειλαν το Μόντι στην κυρία Μέρκελ. Σας λέμε ότι θα σας στείλουμε και εμείς. Υπάρχουν λύσεις που δεν θέλετε να δώσετε και αυτές οι λύσεις είναι ελληνικές και θα τις δώσει ο ελληνικός λαός σύντομα», πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα