Παναθηναϊκός: Το μεγάλο βήμα στην Καταλονία

Ο Παναθηναϊκός βάζει μπρος και πάλι για την Euroleague με τους «πράσινους» να σκέφτονται αποκλειστικά και μόνο την Μπαρτσελόνα

Ύστερα από έναν κακό πρώτο μέρος, αμυντικά, ο Παναθηναϊκός έπαιξε όσο χρειαζόταν και... έβγαλε την υποχρέωση στην Χαλκίδα,

κόντρα στον Ίκαρο. Οι «πράσινοι» έκαναν το καθήκον τους απέναντι στην ομάδα του Θανάση Γιαπλέ και προσέθεσαν δύο ακόμα πόντους στο.. σακούλι τους στην Α1, βαδίζοντας προς ολοταχώς για να πάρουν στα χέρια τους το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα play offs τους πρωταθλήματος.

Από σήμερα, όμως, η Α1 μπαίνει ξανά στο περιθώριο. Ο διακόπτης στο μυαλό των παικτών του Παναθηναϊκού γυρίζει και πάλι με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τους συνεργάτες του να δίνουν το σύνθημα για την εκκίνηση της προετοιμασίας της ομάδας για το καθοριστικό ματς της Παρασκευής κόντρα στην Μπαρτσελόνα, στην Βαρκελώνη.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» θα ταξιδέψει στην Καταλονία με μία και μόνο σκέψη. Την κατάκτηση του διπλού που θα φέρει την ομάδα μια ανάσα από την επίτευξη του στόχου της. Μάλιστα, ο αγώνας της Παρασκευής δεν αποκλείεται να είναι ο πρώτος στην... Φραγκίσκου Αλβέρτη εποχή, όπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του. Αυτό είναι κάτι που θα φανεί άμεσα. Ο Κάρι έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, ο Μαυροκεφαλίδης έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας ετοιμάζεται να βάλει στο κόλπο και τον Τζειμς Γκιστ. Ο Αμερικάνος αναμένεται να ανεβάσει ακόμα περισσότερο ρυθμούς στην επόμενη προπόνηση της ομάδας και αν όλα πάνε καλά τότε θα βρίσκεται στην διάθεση του Φράγκι για τη «μάχη» της Καταλονίας.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα