Όσκαρ Πιστόριους: Πότε θα με λυπηθεί ο κόσμος;

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση, φαίνεται πως εξακολουθεί να βρίσκεται σε ο Όσκαρ Πιστόριους, έπειτα από τη δολοφονία της συντρόφου του, Ρίβα Στέενκαμπ, στις 14 Φεβρουαρίου.

Η οικογένεια του Παραολυμπιονίκη, έστειλε γραπτή ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη δυσαρέσκειά της στις εφημερίδες της Νοτίου Αφρικής, για τον πόλεμο που έχουν κηρύξει στον Πιστόριους, λέγοντας μάλιστα, ότι αυτή η συνεχής λασπολογία, τον φθείρει ψυχολογικά.

Ανάμεσα σε αυτά που καταγγέλλουν, είναι πως είναι

πολύ επηρεασμένοι από «τη συνεχή αδιαφορία που εμφανίζουν κάποιοι για τον βαθύ πόνο των συγγενών και φίλων της Ρίβα, αλλά και τις δύσκολες ώρες που περνούν».

Και συνεχίζουν: «Για τον Όσκαρ, η διαδικασία αυτή είναι απίστευτα συντριπτική. Ο ίδιος μάχεται να ξεπεράσει, όχι μόνο τον χαμό της συντρόφου του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος ενεπλάκη σε αυτόν». Θυμίζουμε, πως ο ίδιος ισχυρίζεται πως πυροβόλησε την άτυχη κοπέλα, καθώς την πέρασε για διαρρήκτη. Όμως, πολλοί είναι εκείνοι οι μάρτυρες που κάνουν λόγω για πολύ μεγάλο τσακωμό, ανάμεσα στους δύο, που προηγήθηκε των πυροβολισμών.

Τέλος, οι συγγενείς αναφέρουν πως «Δεν υπάρχει ούτε μία στιγμή μέσα στην ημέρα που ο Όσκαρ δεν θρηνεί για τον θάνατο της φίλης του, αλλά και για την οικογένειά της, και όλους όσοι ήταν κοντά της. Είναι στη σκέψη του συνεχώς, και περιμένει, κάποια στιγμή, πως ο κόσμος θα τον λυπηθεί».

Πριν από λίγο καιρό, ο Όσκαρ Πιστόριους, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά την απόφαση του δικαστηρίου της Πρετόρια, πως μπορεί να είναι ελεύθερος μέχρι την έναρξη της δίκης, στο προπονητικό κέντρο της πόλης, καθώς ετοιμάζετε να επιστρέψει στην αθλητική και αγωνιστική δράση.

Keywords
Τυχαία Θέματα